Відкрити категорії

Святковий салат з печінки


Святковий салат з печінки


Інгредієнти:
печінка - 300 г;
сир - 150 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
солоні гриби - 200 г;
майонез - 150 г.

Процес приготування святкового салату з печінки.


Курячу печінку вимити і зрізати все зайве.

11


В каструлі довести воду до кипіння, додати кілька горошин запашного перцю і лавровий лист. Викласти печінку, чекаємо поки закипить вода, зменшуємо нагрів і варимо 10 хвилин, щоб згорнувся білок. Воду не солимо. Дістаємо печінку і даємо охолонути.

22


Цибулю нарізати дрібними кубиками або тонкими четвертинками кілець.

33

bn
Моркву натерти на крупній тертці.

44

Рекламний блок
Солоні гриби подрібнити (якщо таких грибів немає, то можна спробувати цей варіант салату зі смаженими).

55


Дрібним кубиком нарізати печінку.

66


На дрібній тертці натерти сир.

77


На розігрітій олії обсмажити цибулю до легкого золотого кольору.

88


Тут же на сильному вогні обсмажте моркву 3-4 хвилини.

99


Тут же обсмажте пару хвилин гриби. Контролюйте рівень олії, якщо потрібно, то підливайте.

1010


Збираємо салат. Його можна збирати і шарами: спочатку йде печінка, майонез, морква, цибуля, гриби, майонез і зверху сир. Ми просто все змішаємо.

1111


Спробуйте на смак, якщо потрібно, то додайте сіль чи перець.

1212


Тепер красиво оформимо наш святковий салат у вигляді кільця.

1313


Зверху посипаємо тертим сиром. Можна додати ще свіжу зелень.

Святковий салат з печінки


Смачного і веселих свят!

Рекламний блок
Святковий салат з печінки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com