Відкрити категорії

Святковий салат з риби


Святковий салат з риби


Так як салат листковий, збирати його краще в кільці або в прозорій посуді. Продукти будемо натирати окремо, а потім перекладати в кільце, щоб було акуратніше.

Інгредієнти:
малосольна сьомга або лосось - 300 г;
варену картоплю - 400 г;
варена морква - 400 г;
варений буряк - 400 г;
варені яйця - 1-2 шт.;
майонез - 150 г;
зелена цибуля.

Приготування святкового салату.


На крупній тертці натираємо буряк і акуратно перекладаємо в кільце. Шар рівняємо, сильно не трамбуємо, щоб буряк не дав сік. Акуратно промазуємо тонким шаром майонезу.

11


Далі натираємо моркву. Викладаємо наступним шаром. Знову промазуємо майонезом.

22

Рекламний блок
Тепер картопля. І знову промазуємо майонезом.

33


На верх викладаємо світлу частину подрібненої зеленої цибулі.

44


Тепер натираємо білки.

55


Зверху натираємо жовток.

66


Тепер прийшла черга сьомги або лосося. Можна рибу нарізати дрібними кубиками і просто покласти зверху, а можна згорнути трояндочками. Це вже як вам подобається.

77


Прикрасити зеленою цибулею. Тепер салату потрібно дати кілька годин, щоб шари просочилися.

88


Після цього можна акуратно знімати кільце.

99


Вийшло дуже красиво, нарядно і смачно! Бажаємо Вам веселих свят!

Будь ласка, діліться рецептами зі своїми друзями за допомогою кнопочок, які знаходяться нижче рецепту. Ми будемо Вам дуже вдячні.

Рекламний блок
Святковий салат з риби


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ольга
Сьогодні приготую смачні салати з вашої сторінки. Дуже дякую за рецепти.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com