Відкрити категорії

Святковий салат з апельсинами і куркою


Святковий салат з апельсинами і куркою


Сьогодні зробимо дуже смачний і святковий салат з апельсинами.

Інгредієнти:
відварна куряча грудка - 1 шт.;
корейська морква - 500 г;
варені яйця - 4 шт.;
твердий сир - 130-150 г;
апельсин - 3 шт.;
майонез - 200 г.

Процес приготування святкового салату.


Підготуємо м'ясо. У киплячу воду 1,2 л відправляємо куряче філе. Додаємо 0,5 шт. цибулини, 0,5 шт. моркви, 1 ч. л. солі, 5 горошин чорного перцю. Відварюємо 30 хвилин. Нарізаємо дрібно відварене куряче філе.

11


Твердий сир натираємо на крупній тертці.

22


Яйця натираємо на крупній тертці.

33


Апельсини нарізаємо кубиками.

44

Рекламний блок
Нарізаємо апельсин часточками для прикраси.

55


В салат будемо додавати корейську моркву. Готуємо її так: потерти 0,5 кг моркви на спеціальній тертці. Додати цукор 1 ст. л., сіль 1/4 ч. л., чорний мелений перець 1/4 ч. л., часник 1-2 зубчики, оцет 1 ст. л., рослинну олію 1 ст. л.

66


Будемо формувати салат за допомогою форми діаметром 20 см. Ставимо форму на тарілку, дно змащуємо майонезом і викладаємо куряче філе. Знову сіточка майонезу.

77


Другий шар - корейська морква. Шар майонезу.

88


Третій шар – яйця. Змащуємо майонезом.

99


Четвертий шар – апельсини.

1010


Викладаємо сир і зверху майонез.

1111


Прикрашаємо салат часточками апельсина. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо просочитися в холодильник.

1212


Знімаємо форму. Дивіться який ніжний, яскравий і святковий салат у нас вийшов. Він дуже смачний, в ньому цікаве поєднання соковитого апельсина і гострої корейської моркви.

Святковий салат з апельсинами і куркою


Смачного і веселих свят!

Рекламний блок
Святковий салат з апельсинами і куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com