Відкрити категорії

Святковий салат з апельсинами і куркою




Сьогодні зробимо дуже смачний і святковий салат з апельсинами.

Інгредієнти:
відварна куряча грудка - 1 шт.;
корейська морква - 500 г;
варені яйця - 4 шт.;
твердий сир - 130-150 г;
апельсин - 3 шт.;
майонез - 200 г.

Процес приготування святкового салату.


Підготуємо м'ясо. У киплячу воду 1,2 л відправляємо куряче філе. Додаємо 0,5 шт. цибулини, 0,5 шт. моркви, 1 ч. л. солі, 5 горошин чорного перцю. Відварюємо 30 хвилин. Нарізаємо дрібно відварене куряче філе.

1


Твердий сир натираємо на крупній тертці.

2


Яйця натираємо на крупній тертці.

3

Апельсини нарізаємо кубиками.

4


Нарізаємо апельсин часточками для прикраси.

5


В салат будемо додавати корейську моркву. Готуємо її так: потерти 0,5 кг моркви на спеціальній тертці. Додати цукор 1 ст. л., сіль 1/4 ч. л., чорний мелений перець 1/4 ч. л., часник 1-2 зубчики, оцет 1 ст. л., рослинну олію 1 ст. л.

6


Будемо формувати салат за допомогою форми діаметром 20 см. Ставимо форму на тарілку, дно змащуємо майонезом і викладаємо куряче філе. Знову сіточка майонезу.

7


Другий шар - корейська морква. Шар майонезу.

8


Третій шар – яйця. Змащуємо майонезом.

9


Четвертий шар – апельсини.

10


Викладаємо сир і зверху майонез.

11


Прикрашаємо салат часточками апельсина. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо просочитися в холодильник.

12


Знімаємо форму. Дивіться який ніжний, яскравий і святковий салат у нас вийшов. Він дуже смачний, в ньому цікаве поєднання соковитого апельсина і гострої корейської моркви.


Смачного і веселих свят!


Святковий салат з апельсинами і куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com