Відкрити категорії

Салат на Новий рік у вигляді годинника


Салат на Новий рік у вигляді годинника


Сьогодні рецепт приготування салату на новорічний святковий стіл у вигляді годинника. Прикраса і смакові якості салату на вищому рівні.

Інгредієнти:
філе солоного оселедця - 200 г;
відварна картопля - 400 г;
відварений буряк - 400-500 г;
відварна морква - 300 г;
солоні огірки - 250 г;
яблука - 250 г;
журавлина - 2-3 ст. л.;
ріпчаста цибуля - 50 г;
зелень кропу і петрушки - пучок;
відварені курячі яйця - 3 шт.;
відварені перепелині яйця - 6 шт.;
сир - 100-150 г;
майонез - 300 г;
оцет - 3 ст. л.;
цукор - 1/2 ч. л.;
сіль та спеції за смаком.

Процес приготування салату до новорічного столу.


Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Додамо до оцту цукор, заливаємо цією сумішшю нашу цибулю і будемо маринувати 5 хвилин. Потім цибулю потрібно бути віджати.

11


Філе оселедця наріжемо маленькими шматочками.

22


Картоплю натираємо крупну тертку.

33


Буряк також натремо на великій тертці.

44


Моркву натремо на крупній тертці (одну залишимо для прикраси).

55

Рекламний блок
Яблука також натираємо на крупному полотні.

66


Курячі яйця натираємо на тертці.

77


Сир також натираємо на крупній терці.

88


Солоні огірки наріжемо кубиками.

99


Підготовлені продукти викладемо шарами в наступній послідовності. Перший шар – оселедець.

1010


Другий шар - маринована цибуля.

1111


Потім шар буряка.

1212


Майонез.

1313


Потім огірки.

1414


Викладаємо моркву. Зверху майонез.

1515


Тепер яблука.

1616


Наступним шаром у нас буде сир.

1717


Картопля і шар майонезу.

1818


Розміщаємо натерті яйця.

1919


Дрібно нарізаємо зелень. Перепелині яйця розрізати навпіл. Нарізати цифри з моркви. Тепер прикрашаємо наш салат по Вашому смаку.

2020


Смачного і веселого Нового року.

Рекламний блок
Салат на Новий рік у вигляді годинника


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com