Відкрити категорії

Святковий салат з куркою і ківі




Сьогодні готуємо листковий салат, в складі якого дуже різні за смаком інгредієнти - це відварна курка, яблуко і ківі, морква по-корейськи і трохи часнику в заправці. Інгредієнти дійсно дуже різні, але вони гармонійно поєднуються. В результаті виходить дуже яскравий, оригінальний і смачний листковий салат.

Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
ківі - 2-3 шт.;
яйця (круті) – 3 шт.;
яблуко (зелене) – 1 шт.;
морква по-корейськи - 200 г;
часник - 1-2 зубчики;
майонез.

Процес приготування святкового салату з куркою і ківі.


Курячу грудку можна або зварити цілком, дати охолонути і потім нарізати. А можна спочатку нарізати і потім відварити в підсоленій воді. Варимо буквально 7 хвилин.

1


Тонко нарізати ківі.

2

Яблуко очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Щоб яблуко не потемніло, треба скропити його лимонним соком.

3


Заправляти салат я буду майонезом. В майонез видавлюємо трохи часнику через прес.

4


Викладати салат будемо у формі у вигляді кільця. Застелимо харчовою плівкою.

5


Курку заправляємо майонезом і викладаємо її першим шаром. Викладаємо половину.

6


Далі йде шар ківі, потім друга половина курки і знову ківі. Шари ущільнюємо.

7


Курячі яйця натираємо на крупній тертці і половину викладаємо наступним шаром. При бажанні кожен шар салату можна злегка змащувати майонезом.

8


Далі йде половина моркви по-корейськи. При бажанні промазуємо майонезом.

9


Викладаємо натерте яблуко, злегка змащуємо майонезом.

10


Викладаємо решту натертих на тертці курячих яєць і останнім шаром викладаємо решту моркви по-корейськи.

11


Акуратно знімаємо форму і прикрашаємо салат за вашим смаком.

12


Смачного!

13


Гарного настрою!


Святковий салат з куркою і ківі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com