Відкрити категорії

Салат з курячого філе і пекінської капусти




Сьогодні готуємо салат з курячого філе та пекінської капусти. Салат виходить дуже смачним, легким, ніжним і повітряним.

Інгредієнти:
куряче філе - 300-400 г;
яйця варені - 3 шт.;
варена картопля або запечена в фользі - 2 шт.;
пекінська капуста - 4 листа;
плавлений сирок - 2 шт.;
майонез - 250 г.

Процес приготування салату.


Готуємо куряче філе. Нарізаємо його невеликими шматочками.

1


Обсмажуємо на рослинному маслі, помішуючи до готовності, до легкого рум'яного кольору. Це приблизно хвилин 8-10. Потім посолити та поперчити і нехай остигає.

2


Заздалегідь відварити або запекти картоплю, остудити і натерти на крупній тертці. Викладаємо на блюдо першим шаром.

3


Відокремити білки від жовтків. Жовтки розминаємо виделкою і викладаємо на картоплю. При бажанні можна посолити. Тепер сітка з майонезу. Кількість регулюйте самі. Майонез у мене домашній, рецепт ви зможете знайти у нас на сайті.

4


Викладаємо куряче філе. Майонезом цей шар не змащуємо.

5


У пекінської капусти знімаємо 3-4 листка. Прибираємо грубу білу частину від зеленої, нарізаємо і зверху викладаємо на наш салат. Робимо сітку з майонезу.

6


Далі у нас йде плавлений сирок. Його необхідно попередньо підморозити хвилин 20, а потім натерти на крупній тертці. Викладаємо зверху нашого салату.

7


Також натираємо на крупній тертці білки та розміщуємо зверху нашої страви. Робимо сітку з майонезу.

8


Даємо салату просочитися хоча б пару годин і подаємо своїм гостям.

9


Смачного!


Салат з курячого філе і пекінської капусти
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com