Салат з курячого філе і пекінської капусти
Сьогодні готуємо салат з курячого філе та пекінської капусти. Салат виходить дуже смачним, легким, ніжним і повітряним.
Інгредієнти:
куряче філе - 300-400 г;
яйця варені - 3 шт.;
варена картопля або запечена в фользі - 2 шт.;
пекінська капуста - 4 листа;
плавлений сирок - 2 шт.;
майонез - 250 г.
Процес приготування салату.
Готуємо куряче філе. Нарізаємо його невеликими шматочками.
Обсмажуємо на рослинному маслі, помішуючи до готовності, до легкого рум'яного кольору. Це приблизно хвилин 8-10. Потім посолити та поперчити і нехай остигає.
Заздалегідь відварити або запекти картоплю, остудити і натерти на крупній тертці. Викладаємо на блюдо першим шаром.
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розминаємо виделкою і викладаємо на картоплю. При бажанні можна посолити. Тепер сітка з майонезу. Кількість регулюйте самі. Майонез у мене домашній, рецепт ви зможете знайти у нас на сайті.
Викладаємо куряче філе. Майонезом цей шар не змащуємо.
У пекінської капусти знімаємо 3-4 листка. Прибираємо грубу білу частину від зеленої, нарізаємо і зверху викладаємо на наш салат. Робимо сітку з майонезу.
Далі у нас йде плавлений сирок. Його необхідно попередньо підморозити хвилин 20, а потім натерти на крупній тертці. Викладаємо зверху нашого салату.
Також натираємо на крупній тертці білки та розміщуємо зверху нашої страви. Робимо сітку з майонезу.
Даємо салату просочитися хоча б пару годин і подаємо своїм гостям.
Смачного!