Відкрити категорії

Грибний салат з шинкою




Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
морква - 1-2 шт. (за смаком);
шинка - 200 г;
майонез за смаком;
яйця - 4 шт.;
печериці - 300 г;
плавлений сир - 300 г;
зелена цибуля - 100 г.

Процес приготування салату.


Спочатку потрібно відварити і остудити моркву та картоплю. Відварювати потрібно в підсоленій воді. Овочі закладати в киплячу воду. Картоплю натираємо на крупній тертці. Розподіляємо акуратно картоплю по поверхні тарілки, де будемо формувати салат.

1


Тонким шаром розмазуємо майонез.

2

Дрібно нарізаємо зелену цибулю і засипаємо зверху салату.

3


Натираємо на крупну тертку яйця. Розподіляємо рівномірним шаром. І знову тонкий шар майонезу.

4


Печериці треба порізати ось такими пластами.

5


Шинку потрібно нарізати кубиками. Знову тонкий шар майонезу.

6


Зверху на крупній тертці натираємо моркву. Шар майонезу.

7


В окремій тарілці натираємо плавлений сир, додаємо до нього ложку майонезу, добре все перемішуємо. Додаємо до нашого салату.

8


Салат на накриваємо кришкою або харчовою плівкою, прибираємо в холодильник на 3 години. Дістаємо. Зелену цибулю дрібно нарізаємо і засипаємо салат для краси.

9


Ось такий красень вийшов у розрізі.

10


Головне - зберігати салат в холодильнику до самого моменту подачі. Обов’язково залишайте коментарі, діліться рецептом цього салату зі своїми друзями. Смачного!


Грибний салат з шинкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com