Відкрити категорії

Салат Кіото




Сьогодні готуємо дуже цікавий і смачний японський салат «Кіото». У салату дуже приємний свіжий смак. Сподіваюся, цей салат займе гідне місце у вашій скарбничці рецептів.

Інгредієнти:
пекінська капуста - 200 г;
огірки - 100-120 г;
шинка (відварене куряче філе) - 120 г;
яйця - 2 шт.;
перець чилі - 1 шт.;
цибуля зелена - 4 шт.;
сіль за смаком.

Заправка:
соєвий соус - 2 ст. л.;
лимонний сік - 2 ст. л.;
кунжутне масло - 2 ст. л.;
цукор - 1 ст. л.;
кунжут (обсмажений) – 1 ст. л.

Процес приготування салату.


Першим ділом я приготую яйця. Для цього розбиваю 1 яйце, трохи посолю і добре перемішаю. Сковорідку я змащую зовсім небагато рослинним маслом, виливаю яйце і розподіляю по сковорідці. Обсмажую з двох сторін.

1


Друге яйце обсмажуємо так само. Знімаємо все на тарілку.

2


Нарізаю тонкою соломкою пекінську капусту. Перекладаю в миску.

3


Огірки нарізати соломкою. Також відправляю в миску.

4


Поріжу соломкою зелену цибулю. Також відправляю до інших продуктів.

5


З перчика чилі видалити все насіння і нарізати соломкою.

6


Також само нарізаємо шинку.

7


Тепер звертаємо у трубочку посмажені яйця і ріжемо тонкою соломкою.

8

 

Як приготувати заправку для салату.


В миску наливаємо 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки кунжутного масла, додамо лимонний сік і цукор. Все добре перемішую, щоб цукор розчинився.

9


Заправку виливаю в салат, добре все перемішуємо.

10


В самому кінці додамо кунжут, перемішуємо.

11


Обов'язково спробуйте, це дуже смачно!


Салат Кіото


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com