Відкрити категорії

Салат Кіото


Салат Кіото


Сьогодні готуємо дуже цікавий і смачний японський салат «Кіото». У салату дуже приємний свіжий смак. Сподіваюся, цей салат займе гідне місце у вашій скарбничці рецептів.

Інгредієнти:
пекінська капуста - 200 г;
огірки - 100-120 г;
шинка (відварене куряче філе) - 120 г;
яйця - 2 шт.;
перець чилі - 1 шт.;
цибуля зелена - 4 шт.;
сіль за смаком.

Заправка:
соєвий соус - 2 ст. л.;
лимонний сік - 2 ст. л.;
кунжутне масло - 2 ст. л.;
цукор - 1 ст. л.;
кунжут (обсмажений) – 1 ст. л.

Процес приготування салату.


Першим ділом я приготую яйця. Для цього розбиваю 1 яйце, трохи посолю і добре перемішаю. Сковорідку я змащую зовсім небагато рослинним маслом, виливаю яйце і розподіляю по сковорідці. Обсмажую з двох сторін.

11


Друге яйце обсмажуємо так само. Знімаємо все на тарілку.

22


Нарізаю тонкою соломкою пекінську капусту. Перекладаю в миску.

33

Рекламний блок
Огірки нарізати соломкою. Також відправляю в миску.

44


Поріжу соломкою зелену цибулю. Також відправляю до інших продуктів.

55


З перчика чилі видалити все насіння і нарізати соломкою.

66


Також само нарізаємо шинку.

77


Тепер звертаємо у трубочку посмажені яйця і ріжемо тонкою соломкою.

88

 

Як приготувати заправку для салату.


В миску наливаємо 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки кунжутного масла, додамо лимонний сік і цукор. Все добре перемішую, щоб цукор розчинився.

99


Заправку виливаю в салат, добре все перемішуємо.

1010


В самому кінці додамо кунжут, перемішуємо.

1111


Обов'язково спробуйте, це дуже смачно!

Рекламний блок
Салат Кіото


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com