Відкрити категорії

Осінній салат з куркою і грибами


Осінній салат з куркою і грибами


Сьогодні у нас осінній салат. Він дуже ситний, яскравий, смачний і без майонезу. Готується дуже просто та швидко.

Інгредієнти:
відварна куряча грудка (або яловичина, телятина) - 300 г;
гриби мариновані (або відварені) - 300 г;
варені яйця - 4 шт.;
варена картопля - 2 шт.;
зелений горошок - 1 банка;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1-2 шт.;
зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля);
рослинне масло ;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.

Процес приготування осіннього салату.


Нарізаємо цибулю.

11


Моркву натираємо на крупну тертку.

22


Тепер обсмажуємо на рослинному маслі цибулю до м'якості, а потім додаємо моркву. Її тушкуємо хвилин 5-7, в загальному - до готовності. Помішуємо лопаткою.

33

Рекламний блок
Відварну картоплю нарізаємо кубиком.

44


Нарізаємо гриби (відварені або мариновані - на ваш розсуд). Додаємо їх до картоплі.

55


Яйця нарізаємо досить великим кубиком, також додаємо в загальну миску.

66


Відварне м'ясо (яловичина або курка - це на ваш розсуд) так само нарізаємо, а потім додаємо до наших продуктів. Сюди ж додаємо і посмажену цибулю з морквою.

77


Додаємо зелений горошок і багато зелені – кріп, петрушку і зелений лук.

88


Приправимо салат чорним меленим перцем, додаємо рослинне масло, перемішуємо і додаємо сіль за смаком.

99


Також цей салатик можна заправити сметаною або майонезом, чи 50 на 50.

1010


Вийшло дуже смачно і ситно. Всім смачного!

Рекламний блок
Осінній салат з куркою і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com