Відкрити категорії

Салат зі шпинатним соусом




Інгредієнти:
печена картопля - 1 шт.;
печена морква - 1 шт.;
копчена яловичина - 50-70 г;
яйце куряче варене – 1 шт.;
кукурудза консервована - 20-30 г;
кедрові горіхи (можна замінити іншими) - 20-30 г;
шпинатний соус - 50 г.

Для шпинатового соусу:
шпинат - 200 г;
майонез - 100 г;
сік лимонний - 1 ст. л.;
гірчиця (французька, за смаком) - 2 ч. л.;
сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.

Час приготування - 10 хвилин.

Процес приготування салату.


Моркву і картоплю ми очистимо і будемо натирати на крупну тертку. Очищене яйце ми будемо натирати на дрібну тертку.

1


Після цього ми нарізаємо дуже тонкою соломкою копчену яловичину.

2


Зараз будемо починати викладати шари. Використовувати я буду кулінарні кільця. У мене буде порційний салат. Якщо ви захочете зробити на декілька чоловік, просто нам знадобиться більше кільце. Ставимо його на блюдо і викладаємо картоплю. Добре її утрамбувати.

3


Наверх картоплі викладаємо яловичину. М’ясо теж потрібно розрівняти і добре утрамбувати.

4

 

Як приготувати соус?


Шпинат відварити в киплячій воді 2 хвилини, злити на друшляк, добре дати стекти зайвій воді. Подрібнити блендером шпинат і гірчицю, додати майонез, сік лимона, сіль. І гарненько все збити до однорідної маси.

Зараз я поливаю це все шпинатним соусом. Рівняємо його.

5


Слідом за соусом йде морква. Її ми також рівняємо і трамбуємо.

6


Слідом за морквою у нас яйце куряче.

7


Знову змащуємо соусом.

8


Нам знадобиться морква. Ми відріжемо такий невеликий шматочок і викладаємо рівно по центру.

9


Тепер одну половину ми засипаємо кукурудзою, а другу половину – горіхами.

10


Як зняти кільце і не пошкодити при цьому салат? Для цього ми обертаючими рухами в праву сторону і трошки піднімаючи вгору знімаємо кільце.

11


Готово!

12


Бажаю всім смачного!


Салат зі шпинатним соусом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com