Відкрити категорії

Салат з курячим філе та шампіньйонами




Інгредієнти:
морква (відварити, остудити, очистити) - 2 середніх;
картоплини (відварити, остудити, очистити) - 3 невеликих;
цибулина (порубати, замаринувати) - 1 середня;
яйця (варити 10 хвилин, остудити, очистити) – 4 шт.;
куряче філе (відварити в підсоленій воді, остудити у воді) – 2 шт.;
майонез - 300 г;
мариновані шампіньйони - 1 баночка.

Щоб замаринувати цибулю:
холодна вода - 100 мл;
оцет (9%) - 2 ст. л.;
цукор - 1 ст. л.;
дрібка солі.

Процес приготування салату.


Цибулю нарізаємо на дрібні шматочки і потім маринуємо. Для цього вливаємо 100 мл холодної води, дві столові ложки оцту, одна столова ложка цукру, щіпка солі, перемішуємо. Залишаємо на 30 хвилин, потім воду зливаємо.

1

Куряче філе відварюємо, охолоджуємо, нарізаємо досить дрібно.

2


Мариновані печериці теж нарізаємо шматочками.

3


В порціонну формочку викладаємо частину філе, потім трохи маринованої цибулі.

4


Злегка змащуємо майонезом.

5


Натираємо трохи відвареної картоплі на середню терку, розподіляємо по формі і теж змащуємо майонезом.

6


Тепер гриби. Вони дуже соковиті, тому майонезом не змащувати.

7


Зверху натираємо трохи відвареної моркви, розподіляємо по поверхні салату.

8


Додаємо шар майонезом і завершуємо натертим білком. Прикрашаємо зверху натертим жовтком.

9


Цей салат можна робити в порційних формочках або в одній великій.

10


Він дуже соковитий, смачний і точно сподобається вам і вашим гостям. Бажаю всім смачного. Готуйте разом з нами. Діліться цим салатом в соціальних мережах.


Салат з курячим філе та шампіньйонами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com