Відкрити категорії

М'ясний салат з чорносливом




Сьогодні ми будемо готувати листковий м'ясний салат з чорносливом. Щоб приготувати салат, необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти.

Інгредієнти:
відварене м'ясо яловичини - 200-300 г;
чорнослив - 50-70 г;
варені в «мундирі» картоплини 2 шт.;
варені невеликі буряки – 2 шт. плюс 1 для декору;
свіжа капуста - 150-200 г;
часник - 2-3 зубчики;
майонез - 200 мл;
сіль.

Процес приготування салату.


Варене м'ясо нарізати дрібними кубиками.

1


Капусту тонко нашаткувати. Присолити і злегка пом'яти руками, щоб капуста пустила сік.

2

Картоплю очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Змішати капусту і картоплю в одній ємності.

3


Буряк очистити від шкіри і натерти на крупній тертці. До неї додати очищений і видавлений через прес часник, перемішати.

4


Якщо чорнослив твердий, то обдати його окропом і залишити на кілька хвилин. Потім злити воду. Чорнослив порізати невеликими кубиками.

5


Тепер будемо формувати наш листковий м'ясний салат. В глибоке блюдо розмістити харчову плівку і шарами викласти в нього продукти в такій послідовності.

Перший шар - нарізане м'ясо. Змащуємо майонезом.

6


Другий шар - картопля з капустою, також змащуємо майонезом.

7


Третій шар - порізаний чорнослив.

8


Четвертий шар - буряк з часником, змастити майонезом.

9


Потім всі шари повторити, поки не будуть використані всі продукти.

10


Винести підготовлений салат на холод і дати постояти хвилин 30-40. Потім салат акуратно перевернути на плоске блюдо, харчову плівку зняти. Верх салату змастити майонезом.

11


Прикрасити страву по своєму бажанню. Цей цікавий салат буде відмінною прикрасою святкового столу. Спробуйте приготувати його і ви, вам дуже сподобається.


М'ясний салат з чорносливом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com