Відкрити категорії

Рецепт святкового салату




Інгредієнти:
куряча грудка (копчена) - 300 г;
гриби (печериці свіжі) - 300 г;
яйця - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез - 250 г;
перець болгарський червоний - 1 шт. або половинка;
огірки мариновані - 3 шт.;
огірок свіжий (для прикраси) 1 шт.;
сіль, перець за смаком.

Процес приготування салату.


Цибулю поріжемо дрібно. На сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо цибулю.

1


Поки обсмажується цибуля, дрібно поріжемо гриби. Цибулю злегка обсмажити і додати до неї гриби. Не забудьте злегка посолити.

2


Натираємо на крупній тертці моркву.

3

Коли гриби вже обсмажені, я перекладаю їх в тарілочку і ставлю в прохолодному місці, щоб вони охололи.

4


В цьому ж маслі злегка обсмажую і моркву. Перекладаю її в тарілочку і також остуджуємо.

5


Приступимо до формування салату. Він буде у нас шарами. І перший шар складається з м'яса. Його потрібно дрібно порізати і викласти на дно тарілочки або салатника. Змазуємо майонезом.

6


Наступним шаром у нас йдуть мариновані огірки. Їх потрібно дрібно порізати, змащуємо майонезом.

7


На огірки ми викладаємо остиглу моркву. Цей шар ми змащувати майонезом не будемо.

8


Наступним шаром у нас йдуть яйця. Чистимо і натираємо на крупній тертці. Цей шар змащуємо майонезом.

9


Далі викладаємо смажені гриби з цибулею, змащуємо майонезом.

10


Далі болгарський перець, краще взяти червоний. Миємо та ріжемо.

11


Тепер нам знадобиться свіжий огірок. Його треба нарізати дуже-дуже тоненько. Прикрашаємо нашу страву.

12


Ну ось салат Подаруночок можна подавати гостям.

13


Я думаю, що ця страва буде яскравою прикрасою вашого святкового столу і здивує ваших гостей.


Рецепт святкового салату


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com