Відкрити категорії

Салат з печінки тріски




Для вас сьогодні будемо готувати святковий салат з печінки тріски.

Інгредієнти:
- печінка тріски - 1 банка;
- морква - 2 штуки;
- картопля - 2 штуки;
- яйця - 4 штуки;
- сир - 100 г;
- огірки консервовані - 100 г;
- цибуля (зелена або ріпчаста);
- сік лимона 2-3 столові ложки;
- майонез;
- перець.

Процес приготування салату.


Дістаємо з консерви печінку тріски, зливаємо всю рідину. Розминаємо виделкою і додаємо дві-три столові ложки соку лимона, гарненько перемішуємо. Я ще додаю чорний мелений перець.

1


Салат я буду збиратися у формі для торта у вигляді серця. Салат з печінкою тріски буде листковий.

2


Заздалегідь відварила, остудила та очистила картоплю, моркву і яйця. Нижній шар буде з картоплі. Не переварюйте її. Залиште добре охолонути і вже потім натираємо на крупній тертці. Картоплю
розподіляємо і утрамбовуємо.

3


Рівномірно по формі викладаємо печінку тріски.

4


Наступний шар – цибуля. Це може бути свіжа зелена цибулька або маринована ріпчаста цибуля. Наносимо шар майонезу.

5


Тепер я покладу порізані огірочки.

6


Відварені яйця розділимо на жовток і білок. Білок натираємо на крупній тертці, а жовтки - на дрібній. Викладаємо яєчний білок і акуратно його розрівнюємо, знову додаємо майонез.

7


Відварену моркву натираємо на крупній тертці та кладемо зверху на яєчний білок. Змащуємо майонезом.

8


Сир натираємо на крупній тертці і викладаємо наступним шаром, змазуємо майонезом.

9


Завершальним шаром буде жовток, наносимо сіточку з майонезу. На одній із половинок майонез розмазую. Прикрашаю салат помідорами черрі з оливками.

10


Ставимо страву в холодильник просочуватися на кілька годин.

11


Приємного смаку!


Салат з печінки тріски


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com