Відкрити категорії

Святковий салат з тунцем




Сьогодні будемо готувати дуже смачний святковий рибний салат. Його також можна також подавати і до вечері.

Інгредієнти:
тунець консервований - 1 банка;
рис - 80 г;
цибуля ріпчаста -1 шт.;
яблука зелені - 1 шт.;
кріп свіжий - 3 гілочки;
майонез - 3 ст. л.;
лимонний сік - 2 ст. л.;
цукровий пісок - 1 щіпка;
сіль-за смаком;
перець - 1 щіпка.

Процес приготування салату.


Перше, що нам необхідно зробити, це нарізати цибулю і замаринувати її. Нарізаємо цибулину, відправляємо у тарілку. Додаємо туди щіпку цукру, трохи солі, перцю і винного оцту (або простого чи яблучного). Все акуратно переміщуємо, можна навіть руками. Залишимо маринуватися.

1

Починаємо збирати салат. Першим шаром у нас йде відварений рис. Його можна перемішати відразу з майонезом. Майонез можна замінити йогуртом, знежиреною сметаною, кому як подобається.

2


На рис викладаємо нашу мариновану цибулю.

3


Зараз акуратно треба розім'яти виделкою тунець і викласти поверх цибулі.

4


Зверху додаємо майонез.

5


Потім на крупній тертці натираємо яблуко. Бажано злити сік. Щоб яблуко у вас не потемніло, його можна скропити лимонним соком.

6


Яблуко також змащуємо майонезом.

7


Знімаємо акуратно форму з нашого салату.

8


Можете прикрасити салат по вашому смаку. У мене зверху заморожена брусниця і зелена цибулька, на тарілці розмістився зелений горошок.

9


Ось така надзвичайно красива і святкова страва у нас вийшла. Спробуйте і ви. Бажаю приємного смаку і готуйте тільки з гарним настроєм!


Святковий салат з тунцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com