Відкрити категорії

Святковий салат з тунцем


Святковий салат з тунцем


Сьогодні будемо готувати дуже смачний святковий рибний салат. Його також можна також подавати і до вечері.

Інгредієнти:
тунець консервований - 1 банка;
рис - 80 г;
цибуля ріпчаста -1 шт.;
яблука зелені - 1 шт.;
кріп свіжий - 3 гілочки;
майонез - 3 ст. л.;
лимонний сік - 2 ст. л.;
цукровий пісок - 1 щіпка;
сіль-за смаком;
перець - 1 щіпка.

Процес приготування салату.


Перше, що нам необхідно зробити, це нарізати цибулю і замаринувати її. Нарізаємо цибулину, відправляємо у тарілку. Додаємо туди щіпку цукру, трохи солі, перцю і винного оцту (або простого чи яблучного). Все акуратно переміщуємо, можна навіть руками. Залишимо маринуватися.

11


Починаємо збирати салат. Першим шаром у нас йде відварений рис. Його можна перемішати відразу з майонезом. Майонез можна замінити йогуртом, знежиреною сметаною, кому як подобається.

22

Рекламний блок
На рис викладаємо нашу мариновану цибулю.

33


Зараз акуратно треба розім'яти виделкою тунець і викласти поверх цибулі.

44


Зверху додаємо майонез.

55


Потім на крупній тертці натираємо яблуко. Бажано злити сік. Щоб яблуко у вас не потемніло, його можна скропити лимонним соком.

66


Яблуко також змащуємо майонезом.

77


Знімаємо акуратно форму з нашого салату.

88


Можете прикрасити салат по вашому смаку. У мене зверху заморожена брусниця і зелена цибулька, на тарілці розмістився зелений горошок.

99


Ось така надзвичайно красива і святкова страва у нас вийшла. Спробуйте і ви. Бажаю приємного смаку і готуйте тільки з гарним настроєм!

Рекламний блок
Святковий салат з тунцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com