Відкрити категорії

Салат Мімоза за маминим рецептом


Салат Мімоза за маминим рецептом


Сьогодні готую відомий салат під назвою Мімоза за рецептом моєї мами. Для салату нам знадобляться найпростіші продукти, які практично завжди є в холодильнику. Овочі потрібно зварити напередодні, щоб вони добре охололи.

Інгредієнти:
рибні консерви у маслі - 1 банка;
картопля - 4 шт.;
морква - 3-4 шт.;
яйця - 4 шт.;
цибулини - 2 шт.;
майонез за смаком;
зелень кропу.

Процес приготування салату.


Рибу розминаємо виделкою.

11


Овочі очищаємо, натираємо на крупній тертці.

22


Дрібно нарубаємо цибулю.

33


Яйця поділяю на білки і жовтки. Білки натираємо на крупній тертці. Жовтіли натираємо на тертці або просто розминаю руками.

44

Рекламний блок
Збирати салат я буду в кондитерському кільці (але це на ваш розсуд). Першим шаром викладаємо рибу. Я буду готувати відразу подвійну порцію салату. Злегка ущільнюємо, промазуємо майонезом. Кількість майонезу на ваш розсуд - можна покласти трохи більше, трохи менше.

55


Наступним шаром викладаємо білки. Також ущільнюємо, промазуємо майонезом.

66


Потім шар вареної моркви. Ущільнюємо, промазуємо майонезом.

77


Викладаємо ріпчасту цибулю, майонез.

88


Тепер шар жовтків, майонез.

99


Останнім шаром викладаємо картоплю. Ущільнюємо, вирівнюємо, добре промазуємо майонезом.

1010


Акуратно знімаємо кільце. Я пройду з тонким ножем уздовж стінок форми. Ось така краса у нас виходить в результаті. Акуратно розрівняти майонез, щоб верхній шар був гладким і рівним. Прикрашаємо кропом і жовтком.

1111


Салат мімоза готовий. Даємо декілька годин настоятися.

1212


Приємного смаку!

Рекламний блок
Салат Мімоза за маминим рецептом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Жанна
Дуже гарне оформлення, але я нижній шар роблю з картоплі і цибулю обов'язково обдаю окропом, так виходить більш ніжний на смак.
фото
Олена
Якщо не ущільнювати шари, салат виходить набагато ніжніше.
фото
Вероніка
А я роблю так: перша картопля, потім рибка, потім цибуля, а можна, навіть, цибулю з рибкою змішати, і краще її замаринувати, тоді гіркоти не буде.
фото
Оксана
А я роблю цей салат з рисом, замість картоплі. Виходить дуже ніжний і дуже смачний.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com