Відкрити категорії

Салат з курячою печінкою і морквою




Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом салату з курячою печінкою. Готується він просто, виходить смачно і сподіваюся, що він вам теж сподобається.

Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
варена морква - 200 г;
мариновані огірки - 200 г;
цибулина – 1 шт.;
яйця (для яєчних млинців) - 3 шт.;
майонез.

Процес приготування салату.


Беремо курячу печінку, прожилки вирізаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Приблизно ось так.

1


Цибулю чистимо і нарізаємо не дуже крупно так, як ви звикли нарізати на засмажку.

2


На звичайну сковорідку наливаємо трохи олії і добре розігріваємо. Спочатку злегка підсмажуємо цибулю. Потім висипаємо печінку. Смажимо до готовності. Печінка смажиться досить швидко. На цьому етапі можете посолити і поперчити. Готову печінку прибираємо з вогню і даємо повністю охолодитися.

3


Моркву нарізаємо тонкою соломкою.

4


Мариновані огірочки також нарізаємо соломкою.

5


Кожне яйце збиваємо окремо, солимо і перчимо, можна додати одну столову ложку води, щоб млинець не вийшов занадто щільним. Яйце виливаємо на змащену маслом сковорідку і готуємо з двох сторін. Перевертаю. Таким же чином робимо і інші млинці.

6


Остуджуємо яєчні млинці та нарізаємо соломкою.

7


Коли печінка охолоне, змішуємо всі інгредієнти разом – печінка, яєчні млинці, морква і огірочки. Перемішуємо і заправляємо майонезом.

8


Настав час спробувати салат. Вийшло неймовірно смачно, від такого салату просто не відірватися.

9


Обов'язково приготуйте його у себе вдома. Смачного!


Салат з курячою печінкою і морквою
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com