Відкрити категорії

Салат Неаполь




Сьогодні приготую салат під назвою Неаполь. Дуже смачна страва, яку можна презентувати і на День народження чи будь-яке інше свято.

Інгредієнти:
баклажани - 2 шт.;
помідори - 3 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
часник - 3 зубчики;
сир твердий - 150 г;
яйця - 4 шт.;
майонез;
сіль.

Процес приготування салату.


Перш ніж збирати салат необхідно запекти баклажани. Баклажан запікається при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин.

1


Баклажан будемо з'єднуватися з часником. Тому, в першу чергу, я дрібно подрібню часник, а потім вже до нього додам баклажан.

2


Займемося баклажаном. Зрізуємо шкірку, промокнемо баклажан від зайвої вологи, подрібнюємо і перекладаємо до часнику. Все добре перемішуємо.

3


Викладаємо першим шаром наші баклажани.

4


Зверху викладаємо горіхи (товчені, перемелені, у кого які є горіхи) і змащуємо майонезом.

5


Наступний шар – помідори. Прибираємо непотрібну нам рідину з помідорів і викладаємо поверх, злегка підсолюємо.

6


Наступним шаром у нас йдуть дрібно порізані яйця. Можна натерти і на тертці. Додаємо майонез.

7


Останній шар у нас – сир.

8


Ну ось так виглядає зібраний салат.

9


Сподіваюся, що він вам стане прикрасою вашого святкового столу чи просто обіднього столу, буде радувати не тільки ваших гостей, а і вашу родину.


Салат Неаполь


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com