Відкрити категорії

Салат з сардини в маслі




Смачний бюджетний салат, приготований з консервованої сардини, сподобається багатьом. Це простий спосіб приготувати легку вечерю на швидку руку. Поєднання риби і відварених овочів робить страву апетитною і дуже корисною. Цей салат відноситься до категорії страв «гості на порозі».

Інгредієнти:
сардина (консервована) – 1 банка;
морква – 2 шт.;
буряк – 2 шт.;
картопля – 2 шт.;
яйце – 1 шт.;
майонез – 4 ст. л.

Процес приготування рибного салату.


Відкрити консерви, злити більшу частину рідини. Інше викласти на тарілку і розім'яти виделкою, акуратно перемішуючи рибу з маслом.

1

Відварити промиті коренеплоди до повної готовності. Потім овочі остудити і очистити їх від шкірки.

2


Картоплю нарізати невеликими кубиками і рівним шаром викласти поверх сардини.

3


Змастити картоплю майонезом.

4


Подрібнити буряк, нарізавши його такими ж кубиками, як і картоплю. Викласти на салат і рівномірно розподілити.

5


Покрити майонезом буряковий шар.

6


Нарізати моркву кубиками середнього розміру. Висипати шар морквини поверх інших овочів.

7


Залишками майонезу перемазати фінішний шар овочів.

8


Відварити яйце. Остудити, очистити і подрібнити на дрібній тертці. Прикрасити тертим яйцем салат. Апетитне блюдо з сардини і відварених овочів готово.

9


Приємного апетиту!


Салат з сардини в маслі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com