Відкрити категорії

Салат з морквою і куркою




З такого простого набору продуктів можна швидко зробити дуже смачну поживну страву. Вона вийде не тільки поживною, але і досить пікантною. При бажанні ви можете експериментувати з інгредієнтами, щоб добитися ідеального співвідношення.

Інгредієнти:
філе куряче – 400 г;
морква – 3 шт.;
цибуля – 1 шт.;
печериці – 150 г;
майонез – 70 г;
часник – 5 зубчиків;
рослинна олія – 2 ст. л.;
сіль – за смаком;
перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування салату.


Моркву очистити. Натерти коренеплоди на тертці для корейських салатів. Викласти морквяну соломку в глибоку миску.

1


Очистити від лушпиння часник. Зубчики дрібно порубати ножем або розчавити пресом. Відправити часник в миску з морквою, перемішати.

2

Філе відварити. Дати охолонути. Нарізати кубиками середньої величини. З'єднати з морквою.

3


Дрібно нарубати ножем очищену цибулину.

4


Цибулю обсмажити на олії до рум'яного кольору.

5


Печериці нарізати пластинками.

6


Гриби відправити до цибулі. Смажити до готовності. Посолити і поперчити.

7


Додати гарячі гриби з цибулею в салат.

8


Ретельно перемішати вміст миски. За бажанням додати трохи солі і перцю. Залишити трохи настоятися.

9


Додати майонез. Змішати салат і заправку.

10


Страву викласти в порційні тарілки або загальний салатник. Апетитний салат повністю готовий до подачі. Страву можна прикрасити дрібно порізаною кінзою.

11


Приємного апетиту!


Салат з морквою і куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com