Відкрити категорії

Салат з морквою і куркою


Салат з морквою і куркою


З такого простого набору продуктів можна швидко зробити дуже смачну поживну страву. Вона вийде не тільки поживною, але і досить пікантною. При бажанні ви можете експериментувати з інгредієнтами, щоб добитися ідеального співвідношення.

Інгредієнти:
філе куряче – 400 г;
морква – 3 шт.;
цибуля – 1 шт.;
печериці – 150 г;
майонез – 70 г;
часник – 5 зубчиків;
рослинна олія – 2 ст. л.;
сіль – за смаком;
перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування салату.


Моркву очистити. Натерти коренеплоди на тертці для корейських салатів. Викласти морквяну соломку в глибоку миску.

11


Очистити від лушпиння часник. Зубчики дрібно порубати ножем або розчавити пресом. Відправити часник в миску з морквою, перемішати.

22


Філе відварити. Дати охолонути. Нарізати кубиками середньої величини. З'єднати з морквою.

33

Рекламний блок
Дрібно нарубати ножем очищену цибулину.

44


Цибулю обсмажити на олії до рум'яного кольору.

55


Печериці нарізати пластинками.

66


Гриби відправити до цибулі. Смажити до готовності. Посолити і поперчити.

77


Додати гарячі гриби з цибулею в салат.

88


Ретельно перемішати вміст миски. За бажанням додати трохи солі і перцю. Залишити трохи настоятися.

99


Додати майонез. Змішати салат і заправку.

1010


Страву викласти в порційні тарілки або загальний салатник. Апетитний салат повністю готовий до подачі. Страву можна прикрасити дрібно порізаною кінзою.

1111


Приємного апетиту!

Рекламний блок
Салат з морквою і куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua