Відкрити категорії

Салат з консервованою рибою


Салат з консервованою рибою


Використання консервованої риби в салаті, робить страву неймовірно корисною. Даний інгредієнт відмінно заміняє м'ясо і повинен якомога частіше бути присутнім у раціоні будь-якої людини. Рибні салати володіють особливим ніжним смаком і пікантним ароматом.

Інгредієнти:
горбуша консервована – 1 банка;
картопля – 2 шт.;
яйця – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
сир твердий – 80 г;
цибуля – 1/2 шт.;
майонез – за смаком.

Процес приготування рибного салату.


Шматочки риби викласти в глибоку ємність, попередньо злив рідину з банки.

11


Горбушу ретельно розім'яти виделкою.

22

Рекламний блок
У салатник рівним шаром викласти подрібнену рибу. Зверху полити майонезом, формуючи дрібну сітку.

33


Твердий сир натерти на тертці. Посипати ним рибу з майонезом.

44


Коренеплоди (картоплю і моркву) зварити. Дати охолонути, очистити від шкірки. На середній тертці натерти моркву. Викласти її рівним шаром поверх інших інгредієнтів салату. Злегка полити майонезом.

55


Натерти картоплю так само, як і моркву. Додати картопляний шар в салат.

66


Яйця зварити. Цибулину дрібно нарізати, залити окропом. Відокремити яєчні білки від жовтків. Злити воду з цибулі. Посипати картопляний шар тертими білками. Додати подрібнену цибулю. Змастити все майонезом.

77


Жовтки розтерти з допомогою дрібної терки, прикрасити зверху салат. Дати страві трохи настоятися, щоб шари добре просочилися соусом. Готовий рибний салат подавати до столу.

88


Приємного смаку!

Рекламний блок
Салат з консервованою рибою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua