Відкрити категорії

Салат з куркою і пекінською капустою




Апетитні шматочки піджаристого м'яса і соковиті листя капусти чудово поєднуються з оригінальним соусом. Пікантності страві додасть подрібнений часник і соєвий соус.

Інгредієнти:
кетчуп – 1,5 ст. л.;
білий хліб – 6 скибочок;
майонез – 2 ст. л.;
куряче філе – 0,5 кг;
соєвий соус – 80 мл;
рослинне масло – 3,5 ст. л.;
пекінська капуста – 1 качан;
часник – 3 зубчики.

Процес приготування салату на вечерю.


Скибочки хліба нарізати кубиками середнього розміру і помістити на деко, накритий пергаментом для випічки.

1


Розрізати філе курки на великі довгасті шматочки.

2


Розчавити пресом очищені зубчики часнику.

3

Посипати подрібненим часником хлібні кубики і скропити рослинним маслом. Потримати в розпеченій духовці 6 хв.

4


Замаринувати шматочки курки на 10 хвилин в 50 мл соєвого соусу.

5


Обсмажити філе на рослинному маслі 7 хвилин.

6


Перевернути шматочки м'яса і готувати ще 7 хвилин.

7


Викласти готове філе на тарілку.

8


Змішати в мисці 2 ст. л. соєвого соусу, кетчуп і майонез.

9


Промити і обсушити качан капусти. Розібрати її на листя.

10


Ретельно змішати соус для заправки.

11


Листя пекінської капусти руками порвати на великі шматочки.

12


Скибочки м'яса нарізати кубиками.

13


Змішати в глибокій ємності всі інгредієнти і заправити соусом.

14


Подавати салат порційно.

15


Приємного апетиту!


Салат з куркою і пекінською капустою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com