Відкрити категорії

Салат з м'ясом і яблуком




Сьогодні я б хотіла з вами поділитися рецептом приготування дуже смачного салату, який я готую на кожне свято! Так хотілося знайти цікавий рецепт салату, і я зупинилася саме на цьому. Таке виходить нестандартне поєднання інгредієнтів!

Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
яблука голден делішес - 2 шт.;
перець болгарський - 2 шт.;
помідори - 2 шт.;
горіхи волоські - 100 г;
корнішони мариновані - 200 г;
сир фетакса - 400 г;
сметана - 300 г;
сіль - за смаком.

Процес приготування салату.


Нам потрібно заздалегідь відварити м'якоть яловичини (можете взяти будь-яке на ваш смак). Варимо її близько 4 годин, щоб м'ясо було м'яким.

1


Ріжемо його дрібними шматочками. І викладаємо на тарілку.

2

Потім чистимо від насіння болгарський перець і ріжемо його невеликими кубиками.

3


Далі нам будуть потрібні зелені яблука. Для цього салату краще купити яблука Голден, вони додадуть салату солодкуваті нотки. Ріжемо яблука також невеликими шматочками.

4


Беремо банку маринованих корнішон. І також ріжемо огірочки невеликими кубиками.

5


Теж саме робимо і з помідорами.

6


Потім беремо 100 г волоських горіхів. Потрібно їх дрібно порізати. Я беру качалку і в целофановому пакеті, щоб горіхи не випали, помну їх. Виходить відмінна дрібна крихта.

7


Все ретельно перемішуємо.

8


Залишився останній інгредієнт для салату - сир Фетакса. Саме Фетакса, інші сири не підійдуть на заміну. Я виймаю сир з упаковки, ріжу його спочатку великими часточками, а потім невеликими кубиками, намагаючись, щоб сир не розкришився. Висипаю сир наверх всіх інгредієнтів. Якщо ви будете відразу їсти салат, то можете перемішати його разом з сиром відразу. Якщо будете їсти через деякий час, то раджу перемішати безпосередньо перед подачею. Так сир не буде в'язким, і додасть відмінний смак салату.

9


Заправляємо салат сметаною, солимо. За бажанням можна сметану замінити на майонез.

10


Я і мої домашні люблять цей салат за несхожий і своєрідний смак, який дає поєднання яблук, маринованих огірків, горіхів, сиру і перцю. Такий вершково-солоно-солодкий смак салату, і звичайно, ж ситний за рахунок додавання вареної яловичини.

11


Бажаю вам приготувати багато нових смачних рецептів! Готуйте із задоволенням!


Салат з м'ясом і яблуком


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com