Відкрити категорії

Салат Обжорка




Назва салату говорить сама за себе. «Обжорка» - простий у приготуванні, смачний і ситний салат. Універсальне частування може стати повсякденною вечерею, так і частиною банкетного меню. Завдяки невисокій вартості, доступності інгредієнтів і швидкості приготування салат не поступається по популярності таким салатам як «Олів'є» та «Крабовий».

Інгредієнти:
філе куряче – 500 г;
морква – 1 шт. (велика);
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
огірки мариновані - 3 шт.;
часник – 2 зубчики;
майонез для заправки;
олія для обсмажування;
сіль, перець за смаком.

Процес приготування салату з фото.


Лук очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.

1


Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

2


Моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці і обсмажуємо разом з цибулею.

3


Обсмажені цибулю і моркву складаємо в окрему миску.

4


Мариновані огірочки ріжемо на невеликі кубики. Залишаємо на пару хвилин в друшляку, щоб стекла зайва рідина.

5


Висипаємо огірки в миску до цибулі і моркви. Перемішуємо.

6


Відварюємо в підсоленій воді куряче філе. Остуджуємо його і нарізаємо на дрібні шматочки.

7


Додаємо подрібнене м'ясо в миску до решти інгредієнтів і перемішуємо.

8


Додаємо в салат подрібнений часник (зубчики можна подрібнити з допомогою часникодавки або натерти на самій дрібній тертці). Гарненько перемішуємо.

9


Додаємо в салат, майонез, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин для просочення.

10


Салат достатньо ситний. Це необхідно враховувати при порційній подачі.

11


Смачного!


Салат Обжорка
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com