Відкрити категорії

Святковий салат Снігова королева




Готуємо салат Снігова королева. Страва дуже смачна і красива, рекомендую!

Інгредієнти:
крабові палички 250 г;
шинка 200 г;
цибуля 1 шт.;
сирки плавлені 2 шт.;
яйця 6 шт.;
яблуко кисло-солодке 1 шт.;
арахіс 100 г;
майонез 350 г;
сіль, перець за бажанням.

Маринад для цибулі:
цукор 1 ч. л.;
сіль 0,5 ч. л.;
вода 2 ст. л.;
оцет 2 ст. л.

Салат розрахований на форму діаметром 18 см.

Процес приготування салату.


Для початку замаринувала одну дрібно нарізану цибулину, цукор, сіль, оцет, воду і залишимо на 10-15 хвилин маринуватися.

1


Наріжемо крабові палички.

2


Наріжемо шинку дрібним кубиком.

3


Відварені яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки натерти на дрібну терку, а білки на крупну.

4

 

5


Добавити майонез до крабових паличок, шинки і жовтків. Перемішати.

6


Викладаємо салат шарами. Розмістіть на тарілці роз'ємну форму.

Перший шар - плавлені сирки, трохи підморожені натираємо на крупній тертці, змастити майонезом.

7


Другий шар – жовтки.

8


Злити з цибулі маринад і викласти третім шаром.

9


Далі крабові палички.

10


Одне солодке яблуко натерти на крупній тертці і викласти.

11


6 шар – шинка.

12


Арахіс подрібнити за допомогою блендера або качалки і викласти сьомим шаром.

13


Білки розділити на дві частини, в одну додати майонез і викласти, а другою половиною посипаємо зверху.

14


Дати салату просочитися пару годин. Перед подачею зняти кільце, прикрасити гілочкою петрушки і оливками. Салат дуже смачний, ніжний і соковитий. Бажаю вам всім святкового вчора і настрою.

15


Спасибі, що готуєте зі мною і приємного смаку.


Святковий салат Снігова королева


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com