Відкрити категорії

Святковий торт-салат


Святковий торт-салат


Інгредієнти (на 6 порції):
400 г курячого філе;
200 г шампіньйонів;
1 середня цибулина;
1 морква;
2 маринованих огірка;
100 гр. чорносливу;
150-200 мл майонезу;
рослинна олія для смаження;
сіль;
2 варених яйця;
зелень для прикраси.

ІнгредієнтиІнгредієнти

 

Процес приготування салату.


Щоб приготувати Торт-салат з м'ясом курки і печерицями, необхідно філе курки відварити у підсоленій воді до готовності, остудити в бульйоні, потім обсушити і дрібно нарізати.

11


Цибулю очистити і нарізати невеликими кубиками. На сковороді розігріти рослинне масло і помістити на сковороду цибулю. Трохи обсмажити, присолити.

22


Тим часом, гриби промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Додати в сковороду з цибулею і посмажити до готовності. Остудити.

33

Рекламний блок
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинній олії до готовності на слабкому вогні. Остудити.

44


Огірки натерти на крупній тертці.

55


Чорнослив дрібно порізати.

66


Яйця очистити і нарізати кружечками.

77


Всі підготовлені інгредієнти викласти шарами на широку плоску тарілку в наступній послідовності: 1 шар - куряче м'ясо, майонез.

88


2 шар - смажені гриби з цибулею, майонез.

99


3 шар - чорнослив.

1010


4 шар - морква, майонез.

1111


5 шар - огірки, майонез.

1212


Прикрасити салат кружечками варених яєць і зеленню.

1313


Помістити салат для просочення в холодильник на 30-40 хвилин.

Рекламний блок
Святковий торт-салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com