Відкрити категорії

Святковий торт-салат




Інгредієнти (на 6 порції):
400 г курячого філе;
200 г шампіньйонів;
1 середня цибулина;
1 морква;
2 маринованих огірка;
100 гр. чорносливу;
150-200 мл майонезу;
рослинна олія для смаження;
сіль;
2 варених яйця;
зелень для прикраси.

Інгредієнти

 

Процес приготування салату.


Щоб приготувати Торт-салат з м'ясом курки і печерицями, необхідно філе курки відварити у підсоленій воді до готовності, остудити в бульйоні, потім обсушити і дрібно нарізати.

1


Цибулю очистити і нарізати невеликими кубиками. На сковороді розігріти рослинне масло і помістити на сковороду цибулю. Трохи обсмажити, присолити.

2

Тим часом, гриби промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Додати в сковороду з цибулею і посмажити до готовності. Остудити.

3


Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинній олії до готовності на слабкому вогні. Остудити.

4


Огірки натерти на крупній тертці.

5


Чорнослив дрібно порізати.

6


Яйця очистити і нарізати кружечками.

7


Всі підготовлені інгредієнти викласти шарами на широку плоску тарілку в наступній послідовності: 1 шар - куряче м'ясо, майонез.

8


2 шар - смажені гриби з цибулею, майонез.

9


3 шар - чорнослив.

10


4 шар - морква, майонез.

11


5 шар - огірки, майонез.

12


Прикрасити салат кружечками варених яєць і зеленню.

13


Помістити салат для просочення в холодильник на 30-40 хвилин.


Святковий торт-салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com