Відкрити категорії

Святковий рибний салат




Інгредієнти:
1 філе відвареної білої риби (хек, минтай або будь-яка інша);
1 велика цибулина;
200-250 г шампіньйонів;
1 сира морква;
2 варених яйця;
50-70 г твердого сиру;
часник за смаком;
майонез;
рослинна олія.

Процес приготування салату.


Для приготування листкового рибного святкового салату необхідно тонко порізати цибулю і підсмажити її на розігрітій з рослинним маслом сковороді до карамельного стану. Трохи присолити і остудити.

1


Печериці порізати невеликими шматочками і підсмажити на олії до готовності. Посолити і охолодити до кімнатної температури.

2


Філе риби розім'яти виделкою.

3


Моркву натерти на дрібній тертці. Якщо будете використовувати часник, то його необхідно видавити через прес і змішати з майонезом.

4


Всі підготовлені інгредієнти листкового рибного салату викладаємо на плоске блюдо шарами. Можна використовувати для цього форму.

1 шар – подрібнене філе риби, змастити майонезом.

5


2 шар – просмажена цибуля.

6


3 шар - обсмажені гриби, змастити майонезом.

7


4 шар – натерта на дрібній тертці моркву, змастити майонезом.

8


5 шар – натерті на крупній тертці яйця, змастити майонезом.

9


6 шар - натертий на дрібній тертці сир.

10


Прикрасити рибний салат за своїм бажанням. Дати салату просочитися хвилин 20-30.

11


Листковий рибний салат можна подавати як самостійне блюдо з скибочками багета, ідеальний варіант для подачі на святковий стіл. Бажаємо приємного смаку і веселих свят.


Святковий рибний салат
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com