Відкрити категорії

Святковий салат черепаха




Пропоную Вашій увазі святковий салат, який називається черепаха на траві. Прикрасити салат ви можете на ваш розсуд.

Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
чорнослив або родзинки - 50 г;
волоські горіхи - 300-400 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт. (невеликий);
м'ясо куряче варене - 200 г;
яблука - 1-2 шт.;
сирок плавлений - 1 шт.;
майонез – 200 г;
зелень - 50-70 г.

Процес приготування салату.


Починаємо готувати. Для початку нам потрібно відокремити білок від жовтка. Білки натираємо на дрібній тертці.

1


Тертий білок я викладаю шаром на тарілку.

2


Наступний шар у нас буде куряча грудка. Тому нам її потрібно порізати на дрібні кубики. Викладаю філе 2 шаром.

3


Наступний шар у нас буде цибуля. Ріжемо її дрібними півкільцями. Викладаємо третім шаром.

4


Після цього нам можна все заправити майонезом.

5


Наступний шар – яблука. Для початку їх потрібно почистити і натерти на крупній тертці. Викладаємо терте яблучко.

6


Також на крупну тертку потрібно натерти плавлений сирок. Якщо хтось не любить плавлений сирок, ви можете використовувати звичайний твердий сир. Викладаємо на блюдо.

7


На дрібній тертці натираємо жовтки. Засипаємо наш салат зверху жовтком і акуратно все поправляємо.

8


Заливаємо це все майонезом.

9


Прикрашаємо зверху все це горішками. Ось такий у нас вийшов панцир черепашки.

10


Нарізаємо і прикрашаємо салат зеленню.

11


Створюємо голову, хвіст і лапи по вашому розсуду.

12


Я сподіваюся, що вам сподобається мій рецепт приготування такого салату. Бажаю приємного апетиту.


Святковий салат черепаха


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com