Відкрити категорії

Святковий салат Тіффані




Сьогодні ми будемо готувати салат Тіффані на святковий стіл.

Інгредієнти:
одне куряче філе - 250 г;
приправа Каррі;
твердий сир – 100 г;
варені яйця – 4 шт.;
очищені волоські горіхи - 50 г;
зелений виноград - 200 г;
майонез;
рослинна олія;
сіль.

Процес приготування салату Тіффані.


Для початку порізати маленькими шматочками куряче філе.

1


Відправити його на сковороду з розігрітим рослинним маслом і посипати невеликою кількістю каррі.

2


Час від часу помішувати. Стежте, щоб куряче м'ясо не підгоріло. В самому кінці посолити і ще раз перемішати. Викласти на блюдо без олії, дати повністю охолонути.

3


Підготуємо інші інгредієнти для салату Тіффані. Очищені яйця натерти на крупній тертці.

4


Твердий сир натерти на дрібній тертці.

5


Горіхи дрібно порубати ножем.

6


Виноград порізати вздовж на половинки.

7


Тепер будемо формувати салат. Всі підготовлені продукти викладаємо на блюдо шарами в наступній послідовності:

1 шар - куряче м'ясо, змастити майонезом.

8


Другий шар - натертий сир і змастити майонезом.

9


Третій шар - натерті яйця, змастити майонезом.

10


4 шар - подрібнені горіхи, теж змастити майонезом .

11


Наверх салату красиво викласти половинки винограду зрізом вниз.

12


Дати салату настоятися мінімум одну годину. Наш салат Тіффані готовий. Він стане гідною прикрасою вашого святкового столу. У страві можна використовувати будь-які горіхи по своєму смаку. У святковому варіанті найкраще використовувати кедрові горішки.

13


Смачного!


Святковий салат Тіффані
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com