Авторський святковий салат
Дозвольте презентувати мені сьогодні свій салат, який чудово прикрасить ваш святковий стіл.
У цей салат входять варені яйця, сир (будь-який твердий, я беру бринзу), буряк, морква (це вже все варене), кислі огірки, горіхи і маринована цибуля, майонез у мене домашній.
Натираємо огірки. Після того, як натерли огірки, зайву рідину я трішечки видавила.
Яйця натираємо на крупній тертці.
Моркву.
Буряк.
Отже збираємо наш салат. Для цього я буду використовувати бордюрну стрічку, якщо у вас немає, можете використовувати харчову плівку. Мені потрібно поставити її під бортами.
Наступний шар - буряк. Кожен шар інгредієнтів нам потрібно дуже добре утрамбовувати.
Зараз ми викладаємо майонез.
За майонезом у нас йде огірок.
У слід за огірками ми використовуємо яйця.
Зараз моркву.
Далі сирний шар. Використовую не дуже солону бринзу.
Останній шар буде з майонезу.
Після чого ми поставимо салат в холодильник хоча б на годину, щоб він добре просочився. Загорніть харчовою плівкою для того, щоб салат не обвітрювався.
Горіхи у нас піджарені. Нам їх треба трошечки порізати, щоб вони були невеликими шматочками. Не потрібно подрібнювати їх у крихту.
По закінченню години дістаємо салат, знімаємо плівку і вже безпосередньо перед подачею прикрашаємо це все горіхами. Прикрасити можна і гранатом, можна і горошком. Вибирайте все, що завгодно, що буде добре поєднуватися.
Знімайте кільце. Акуратно знімаємо плівку. Салат вийшов гарним, дуже смачним, а найголовніше ситним, він добре підійде на святковий стіл.
Бажаю приємного смаку.
