Відкрити категорії

Салат снігові замети




Салат «Замети» – це не просто красиво оформлене святкове блюдо, це дуже смачна і ситна закуска . Всього одна порція такого салату здатна втамувати голод дорослого чоловіка. Таким чином, якщо ви переживаєте про те, що ваші гості можуть залишитися голодними, вставши з-за столу, без сумніву беріть на озброєння рецепт приготування таких снігових заметів!

Салат «Білі кучугури» складається зі звичайних продуктів , які можна знайти в будь-якому будинку. Втім, список інгредієнтів може змінюватись. Хтось віддає перевагу з куркою, хтось - з грибами, ну, а ми пропонуємо готувати з додаванням рибних консервів, зокрема, ми будемо використовувати горбушу. Поєднання рибки з іншими продуктами, що входять до складу салату, виходить просто дивовижним!

Приготувати таке оригінальне блюдо можна абсолютно по кожному поводу , однак особливо актуальним воно буде на новорічному та різдвяному столі. Цей салат відмінно впишеться в будь-яке меню.

Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
перець солодкий болгарський - 1/2 шт. червоного;
куряче яйце - 5 шт.;
часник - 2 зубчики;
майонез - за смаком;
твердий сир - за смаком.

Приготування салату на святковий стіл.


Насамперед, для приготування салату необхідно зайнятися підготовкою деяких інгредієнтів. Картоплю і моркву слід відварити. Попередньо очищати їх не потрібно. Готуємо овочі в мундирі. Крім того, слід круто відварити яйця. Відварену до готовності картоплю остудити і очистити від шкірки. Потім її потрібно натерти на тертці. Отриману масу викладаємо на широке блюдо. Це буде перший шар салату. Його ми змастимо майонезом.

1


Тепер робимо аналогічні дії з морквою: остуджуємо, очищаємо, натираємо на тертці. Терту моркву викладаємо другим шаром і також змащуємо майонезом.

2


Тепер необхідно за допомогою блендера подрібнити в однорідну масу рибні консерви і цибулину. Отриману масу викладаємо наступним шаром і змащуємо його майонезом.

3


Тепер нам знадобиться перець. Його необхідно ретельно вимити і звільнити від насіння. Потім перчик слід нарізати кубиками і викласти поверх горбуші.

4


Очищаємо раніше зварені яйця від шкаралупи, після чого поділяємо їх на половинки. Виймаємо жовтки і розминаємо їх з майонезом, при цьому додавши в суміш пару зубчиків часнику, пропущеного через прес. Отриманою масою фаршируємо половинки яєць.

5


Фаршировані половинки яєць викладаємо новим шаром (опуклою частиною вгору).

6


Зверху яєчний шар змащуємо майонезом, після чого присипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. От і все! Салат готовий. Однак не поспішайте знімати пробу відразу ж, дайте йому настоятися пару годин.

7


Салат Снігові замети готовий!

8


Приємного смаку!


Салат снігові замети
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Анастасія
Дуже цікавий рецепт! Обов'язково спробую приготувати) Дуже дякую!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com