Cвятковий зимній салат
Неможливо навіть на хвилинку уявити святковий стіл без цього чудового блюда. Його дуже легко приготувати, адже всі інгредієнти доступні і прості. Зате, який чудовий підсумок увінчає ваші старання. Свою назву салатик отримав завдяки самому головному інгредієнту – солоних огірочків.
Інгредієнти:
морква – 1 шт.;
кукурудза консервована – 1/2 банки;
філе куряче – 200 г;
картопля – 2 шт.;
огірки солоні – 150 г;
цибуля – 1 шт.;
горошок консервований – 1/2 банки;
майонез – 4 ст. л.;
яйця – 2 шт.;
сіль – за смаком.
Як приготувати святковий зимній салат.
Нарізати дрібними кубиками огірочки. Висипати в глибоку миску. Відварити куряче філе до готовності (30 хв.). Залишити повністю охолонути. Нарубати м'ясо максимально дрібно. Додати подрібнене філе в миску з огірками.
Додати горошок.
Висипати в миску консервовану кукурудзу.
Зварити яйця. Дати їм охолонути. Очистити, дрібно нарізати. Подрібнені яйця висипати в миску з салатом. Додати майонез.
Відварити до готовності картоплю і моркву. Очистити їх від шкірки. Нарізати коренеплоди дрібними кубиками. Додати в ємність з іншими інгредієнтами. Салат посолити за власним смаком. Перемішати вміст миски.
Готовий зимовий салат викласти в миску для подачі. Апетитне ситне блюдо сподобається абсолютно всім. Перед подачею можна дати салату трохи настоятися в холодильнику.
Приємного смаку!