Салат з копченою ковбасою, кукурудзою і горошком
Іноді виникає непереборна потреба швидко нагодувати гостей або зголоднілих родичів. Ідеальним варіантом закуски на швидку руку є прості салати. Все, що потрібно від кулінара – це просто нашаткувати і порубати інгредієнти, приправити їх заправкою і подавати на стіл. Приготування легких салатиків не забирає багато часу, а зробити їх може кожен.
На готування я повинна була витратити не більше 5 хвилин. Ось вам рецепт – якщо вдома є всі інгредієнти, то рівно 5 хвилин на все про все і піде. І ніякої попередньої підготовки не потрібно!
Інгредієнти:
300 г копченої ковбаси;
банка горошку;
банку кукурудзи;
1 морквина;
1 великий огірок;
сметана;
2 чайні ложки гірчиці;
сіль за смаком.
Як приготувати салат з покроковими фото.
Варити в цьому салаті взагалі нічого не треба. Взагалі. Нічого. Тому я першим ділом почистила моркву і огірок (я сумнівалася в шкірці огірка – товста і могла гірчити).
Морквину потерла.
Порізала ковбасу.
У миску додала горошок (попередньо зливши водяну масу).
І кукурудзу (попередньо зливши водяну масу).
Додала моркву.
Ковбасу.
Огірок.
Час заправки. Можна, звичайно, майонез, тоді ні солити, ні додавати гірчицю не треба. Але я вирішила, що зі сметаною корисніше.
Туди ж гірчицю.
І сіль.
Перемішала, спробувала, покликала чоловіка їсти.
Приємного смаку!
