Відкрити категорії

Салат з кабачків і капусти




У таку спеку не хочеться ніякої важкої і складної їжі. Ні їсти, ні готувати. По-моєму, самий оптимальний варіант в цьому випадку – швиденько спорудити якийсь смачний і корисний салатик! Так що приєднуйтесь!

Сьогоднішній салатик, який я хочу вам розповісти, з розряду самих легких та дієтичних. Готується він неймовірно просто і дуже швидко, а продукти використовуються для нього сезонні і найдоступніші.

Інгредієнти:
1 молоденький кабачок;
200 г молодої капусти;
невелика цибулина;
середній пучок кропу;
щіпка солі;
2 ст. л. лимонного соку;
щіпка свіжомеленого чорного перцю.

Готуємо салат на швидку руку.


Для початку підготуємо кабачок. З урахуванням того, що його для салату ми будемо використовувати в сирому вигляді, то його потрібно замаринувати. Для цього нарізаємо його соломкою, збризкуємо лимонним соком і перемішуємо. Нехай постоїть хвилин 10.

1


Тим часом у нас є можливість дрібненько нашаткувати капустку. Я для цього скористатися своєю диво-шатківницею, а потім переклала капусту в салатник. Додала трохи солі і прим'яла руками.

2


Тепер зелень. Її ви можете вибирати за бажанням і уподобанням. Я вирішила використовувати у поєднанні з капустою ароматну зелень кропу – ретельно промила пучок, обірвала гілочки м'якше. Просушила і дрібно порубала. Кріп у мене вирушив до капусти.

3


Залишилося очистити, помити і порізати пір'їнками молоду і соковиту цибулину – вона теж відправляється в салатник.

4


Тепер перекладаємо до капусти, цибулі і зелені вже промариновані кабачки, пускаємо трохи перцю і приправляємо ароматним домашнім маслом.

5


Добре перемішуємо.

6


Наш салатик готовий.

7


Приємного смаку!


Салат з кабачків і капусти
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ксенія
А як би побачити Вашу диво-шатківницю для капусти? Я все ніяк не підберу собі, щоб бути задоволеною.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com