Відкрити категорії

Салат зі шпротами і солоними огірками




Я шпроти вже сто років не їла! Але після того, при першому зручному випадку придбала відразу дві баночки цієї рибки.

Купила і забула. Але вже коли виявила шпроти на далекій полиці холодильника, то вирішила не відкладати приготування закуски в дальній ящик, тим більше до вечора намічалися гості.

Мій салат вийшов дуже ситним та смачним. Багато його не з'їси, але навіть незважаючи на невелику порцію, яку я собі дозволила, мені вдалося «збити оскому» і на деякий час забути про шпроти.

Інгредієнти:
— 2 баночки шпрот;
— 2 картоплини, зварені в мундирі;
— 4 відварених яйця;
— 2 маринованих огірка;
— майонез домашній.

Кулінарний рецепт салату.


Найскладніше для мене в приготуванні цього салату виявилося відкрити баночки зі шпротами. Як тільки це мені вдалося, я переклала рибку в тарілочку (кожен раз даючи можливість стекти зайвому маслу) і розім’яла шпроти вилочкою. Дві штучки залишила для прикраси.

1

Наступне, що я зробила – це нарізала кубиками вже очищену від шкірки картоплю.

2


Нарізала мариновані огірочки.

3


Останній підготовчий момент – розділила відварені яйця на білки і жовтки. Білки просто порубала ножем.

4


Жовтки пустила на дрібну тертку.

5


Ось, мабуть, і все. Тепер готуємо блюдо, в якому будемо формувати салат – його ми будемо викладати шарами, змащуючи через раз майонезом. Перший шар у мене був картопляний.

6


На картоплю я виклала подрібнені шпроти.

7


Поверх шпрот – рубані білки, їх я потім змастила майонезом.

8


Наступні шар – порізані огірки.

9


І на заключному етапі – терті жовтки.

10


Прикрасила салат залишеної рибкою і свіжою зеленню.


Салат зі шпротами і солоними огірками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com