Відкрити категорії

Салат по-корейськи




Сьогодні я б хотіла поділитися одним дуже простим і легким у приготуванні салатом, який зажадає мінімум інгредієнтів і часу, але в замін порадує всіх відмінним смаком . Так як дуже швидко і просто приготувати, можна використовувати як доповнення до будь-якої страви для вечері, а так само відмінно підійде і для святкового столу, так як у нього дуже незвичайний і цікавий смак.

Інгредієнти:
капуста білокачанна - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сіль морська - за смаком;
коріандр мелений - за смаком;
перець чилі - за смаком;
перець чорний мелений - за смаком;
столовий оцет - 1 ст. л;
олія соняшникова - 2 ст. л;
зелень петрушки - за смаком.

Приготування корейського салату.


Для початку нам знадобиться білокачанна капуста. Звичайно все залежить від розміру капусти і від уподобань кулінара. Чверть білокачанної капусти я розрізаю навпіл.

1


Виглядає це так, для уточнення.

2


Тепер в салат я буду використовувати верхню частину з відрізаної капусти. Так як вона не така жорстка як нижня частина і без великих грубих прожилок листя.

3


Тепер потрібно акуратно знімати листя зверху і розрізати на невеликі квадратики.

4

Ось таким чином я порізала половину з нашої капусти, так як мені більше і не потрібно.

5


Далі треба взяти невелику морквину, добре помити, почистити і ще раз промити чистою водою .

6


Натираємо моркву. Морква виходить подовжена, акуратна і незвичайно красива.

7


Тепер потрібно моркву додати у нашу нарізану кубиками капусту.

8


Не раз писала що після того як спробувала морську сіль, тільки її і купую. Найсмачніша і найкорисніша сіль.

Необхідно посипати сіллю нашу білокачанну капусту з тертою морквою.

9


Акуратно перемішати, не потрібно нічого м'яти і тиснути. Капуста сама розм'якшиться так як потрібно. Після того як ретельно перемішали овочі, потрібно обов'язково залишити капусту з морквою приблизно на 15-20 хвилин для того, щоб вона пустила сік і розм'якшилася.

10


Тим часом поки капуста чекає свого часу, я зазвичай готую інші інгредієнти.

11


Нам знадобиться часничок. Приблизно на таку миску салату я взяла два великих зубчики часнику. Потрібно очистити і добре промити для видалення прозорої шкірки.

12


Потім я розрізала на половинки головки часнику.

13


У загальному потрібно весь часник розчавити через часникодавку.

14


Тепер для аромату і свіжості салату я додала зелень (у мене заморожена).

15


Коли пройшло приблизно 15 -20 хвилин, пора почати братися за наш салатик. Можна зовсім трошки і дуже акуратно пом'яти капусту і вилити сік, який зібрався на дні посуду. По закінченню цих двадцяти хвилин, приступити до подальшого приготування.

16


Прийшла пора часнику. Потрібно просто додати видавлений часник до капусти.

17


Відразу в слід за часником кидаю заморожену, але вже майже розморожену зелень петрушки.

18


Потрібно додати в салат зовсім трохи меленого перцю чилі для пікантності. Обов'язково, найголовніший з приправ мелений коріандр. Також додати за смаком в капустяний салат.

Трохи чорного меленого перцю.

19


За смаком додати цукру. Я додала одну столову ложку і вийшло якраз.

20


Трохи оцту, я теж приблизно одну столову ложку додала . І олія за смаком. Сіль я не додавала, так як первісна сіль для того, щоб капуста пустила сік, ковтнула. У разі якщо солі не вистачає необхідно додати.

21


Тепер дуже добре перемішати всі інгредієнти і залишити трохи в холодильнику. В принципі якщо терміново, то можна і в такому вигляді вживати, капуста при перемішування встигла увібрати в себе приправи і вже салатик став дуже смачним, але якщо йому дати ще трохи часу, то він вийде просто дивовижним. Я поставила салатик на пів годинки в холодильник і потім коли дістала і стали його їсти всі отетеріли від такого шикарного смаку.

22


Мінімум інгредієнтів і мінімум зусиль над приготуванням салату, але виходить чарівний салатик. Всім приємного смаку!


Салат по-корейськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com