Відкрити категорії

Салат з куркою, печерицями та ананасами




Ось ще один святковий салат, який дуже сподобається як дітям так і дорослим. Кожна господиня напередодні свят переймається тим, який би салат приготувати, щоб він не був схожим ні на що раніше і міг здивувати всіх присутніх своєю оригінальністю. Даний варіант якраз те, що Ви шукайте!

Інгредієнти:
куряче філе — 300 г;
ананас — 150 г;
яйце — 4 шт.;
печериці — 100 г;
зелень — за смаком;
майонез — за смаком;
рослинне масло — 1 ст. л.

Спосіб приготування салату.


Першим ділом, потрібно відварити в злегка підсоленій воді, куряче філе до готовності. Потім злегка остудити і порізати кубиками як на Олів’є.

1

Далі відкриваємо банку з консервованими ананасами, зливаємо маринад. Самі ж ананаси теж нарізаємо кубиком як і філе, або трохи більше, як Вам більше подобається.

2


Потім промиваємо під краном зелень, злегка її обсушуємо і дрібно рубаємо. У мисці або великій глибокій тарілці, з'єднуємо разом порізане філе, ананаси і зелень.

3


Після цього, промиваємо, перебираємо гриби, обсушивши нарізаємо їх великими кубиками. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла й обсмажуємо в ньому до готовності наші печериці. При обжарці можете їх посолити і поперчити за смаком.

4


Раніше потрібно круто відварити курячі яйця. Потім їх опустіть в холодну воду на пару хвилин, очистіть. Нарізаємо кубиком теж як на Олів’є.

5


У салатник або миску, додаємо так само порізані яйця і обсмажені гриби. Якщо в грибах залишилося багато масла або рідини, злийте її, не додавайте в салат.

6


Заправляємо салат майонезом безпосередньо перед самою подачею. Гарненько перемішуємо, прикрашаємо гілочками свіжої зелені і подаємо на святковий стіл гостям.

7


Бажаю Вам приємного смаку!

Джерело рецепту

Салат з куркою, печерицями та ананасами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com