Відкрити категорії

Салат Цезар з пекінською капустою


Салат Цезар з пекінською капустою


Сьогодні я вам розповім, як можна приготувати салат цезар в домашніх умовах. Це, звичайно, не оригінал, але щось схоже і дуже смачне.

Інгредієнти:
батон білий - половина;
томати черрі - гілочка;
капуста пекінська - половина;
сир твердий - 100-150 г;
куряче філе грудки - 1 шт.;
соус - за смаком.

Приготування салату Цезар.


Отже, для початку ми беремо білий батон, можна нарізний, можна звичайний, це не важливо, головне щоб він був у вас несвіжим. Не таким, щоб вже покриваються цвіллю, а щоб полежав день, а то і два. Такий батон дійсно не шкода пустити на сухарі. Нарізати його можна в довільному вигляді, формі, я ж віддаю перевагу кубики.

11


Далі я відправляю нарізаний батон на деко, посипаю його всілякими спеціями (сіль, перець, часник, базилік тощо) і відправляю його запікати хвилин на 10 при температурі 180-200 градусів. Важливо не перетримати морепродукти, інакше вони у вас підгорять і в салат вже навряд чи підійдуть, доведеться почати все заново. Лити масло на деко я теж не раджу, це все-таки сухарики, а не грінки. Можна, до речі, скористатися сковородою, а не духовкою. Але на сковороді вам доведеться час від часу помішувати сухарики, щоб вони не підгоряли, в духовці ж сухарики прогріваються рівномірно.

Рекламний блок

Готовим сухарикам даємо охолонути і приступаємо до нарізки.

22


Далі беремо помідори черрі, вони можуть бути круглі на гілочці, як у мене, а можуть довгасті в пластмасовому контейнері, та ще й різних кольорів. В цьому великої різниці немає, але чому я не рекомендую брати звичайні помідори. Справа смаку і естетизм, помідори черрі вам достатньо розрізати навпіл і це вже в салаті виглядає красиво, вони особливо не мнуться при перемішуванні і тримають форму. Звичайні ж помідори найчастіше дають сік, а це в салаті цезар зайве. Також помідори черрі мають особливий ягідний солодкуватий смак.

33


Тепер приступаємо до нарізки пекінської капусти, вся вам навряд чи знадобиться, лише якщо готуєте на велику компанію. Нарізаємо капусту не надто дрібно, але і великі листи нам не до чого.

44


Далі натираємо сир, я рекомендую це робити на дрібній тертці, так він начебто ніжніше відчувається в салаті.

55


Всі нарізки можна потихеньку відправляти у загальну миску, в якій все можна буде зручно перемішати. У завершенні відварне куряче філе нарізаємо невеликими кубиками і поміщаємо в загальну миску.

66


Тепер черга соусу, в принципі, ви можете використовувати майонез, але якщо у вас є щось на зразок сирного або часникового соусу можете заправляти салат їм.

77


Тепер гарненько все перемішуємо, пробуємо на смак, при необхідності додаємо соус і подаємо до столу.

88


Виходить, таким чином ситний салатик, яким ви зможете добре перекусити або навіть повечеряти. Сподіваюся вам сподобався рецепт і ви візьмете його на замітку. Бажаю всім приємного смаку.

Рекламний блок
Салат Цезар з пекінською капустою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com