Відкрити категорії

Салат Цезар з пекінською капустою




Сьогодні я вам розповім, як можна приготувати салат цезар в домашніх умовах. Це, звичайно, не оригінал, але щось схоже і дуже смачне.

Інгредієнти:
батон білий - половина;
томати черрі - гілочка;
капуста пекінська - половина;
сир твердий - 100-150 г;
куряче філе грудки - 1 шт.;
соус - за смаком.

Приготування салату Цезар.


Отже, для початку ми беремо білий батон, можна нарізний, можна звичайний, це не важливо, головне щоб він був у вас несвіжим. Не таким, щоб вже покриваються цвіллю, а щоб полежав день, а то і два. Такий батон дійсно не шкода пустити на сухарі. Нарізати його можна в довільному вигляді, формі, я ж віддаю перевагу кубики.

1


Далі я відправляю нарізаний батон на деко, посипаю його всілякими спеціями (сіль, перець, часник, базилік тощо) і відправляю його запікати хвилин на 10 при температурі 180-200 градусів. Важливо не перетримати морепродукти, інакше вони у вас підгорять і в салат вже навряд чи підійдуть, доведеться почати все заново. Лити масло на деко я теж не раджу, це все-таки сухарики, а не грінки. Можна, до речі, скористатися сковородою, а не духовкою. Але на сковороді вам доведеться час від часу помішувати сухарики, щоб вони не підгоряли, в духовці ж сухарики прогріваються рівномірно.


Готовим сухарикам даємо охолонути і приступаємо до нарізки.

2


Далі беремо помідори черрі, вони можуть бути круглі на гілочці, як у мене, а можуть довгасті в пластмасовому контейнері, та ще й різних кольорів. В цьому великої різниці немає, але чому я не рекомендую брати звичайні помідори. Справа смаку і естетизм, помідори черрі вам достатньо розрізати навпіл і це вже в салаті виглядає красиво, вони особливо не мнуться при перемішуванні і тримають форму. Звичайні ж помідори найчастіше дають сік, а це в салаті цезар зайве. Також помідори черрі мають особливий ягідний солодкуватий смак.

3


Тепер приступаємо до нарізки пекінської капусти, вся вам навряд чи знадобиться, лише якщо готуєте на велику компанію. Нарізаємо капусту не надто дрібно, але і великі листи нам не до чого.

4


Далі натираємо сир, я рекомендую це робити на дрібній тертці, так він начебто ніжніше відчувається в салаті.

5


Всі нарізки можна потихеньку відправляти у загальну миску, в якій все можна буде зручно перемішати. У завершенні відварне куряче філе нарізаємо невеликими кубиками і поміщаємо в загальну миску.

6


Тепер черга соусу, в принципі, ви можете використовувати майонез, але якщо у вас є щось на зразок сирного або часникового соусу можете заправляти салат їм.

7


Тепер гарненько все перемішуємо, пробуємо на смак, при необхідності додаємо соус і подаємо до столу.

8


Виходить, таким чином ситний салатик, яким ви зможете добре перекусити або навіть повечеряти. Сподіваюся вам сподобався рецепт і ви візьмете його на замітку. Бажаю всім приємного смаку.


Салат Цезар з пекінською капустою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com