М'ясний салат з редькою
Я сама по собі дуже люблю м'ясні салати. Але так якось склалося в нашому сімейному укладі, що вони частіше бувають у нас за святковим приводом. А по буднях ми все більше їмо салат овочеві.
Салат, про який сьогодні піде мова, як і, власне, будь-м'ясний, виходить дуже ситним. Тому у нас він йде навіть без гарніру, по-моєму, він просто не потрібен в цьому випадку.
Редис і зелень не дозволяють салату стати дуже «важким», надають свіжість. А яйця завершують повноту смаку. Загалом, нам усім дуже подобається! Пропоную випробувати і вам теж. Дуже хочеться, щоб ви теж залишилися дуже задоволені результатом!
Інгредієнти:
— 200 г яловичини;
— 250 г редиски;
— 3-4 яйця (я беру 3, якщо великі, і 4, якщо середні);
— половина пучка кропу;
— половина пучка зеленої цибулі;
— перець чорний мелений;
— сіль;
— майонез за смаком.
Як приготувати м’ясний салат з редькою.
Єдине, що ускладнює цей салат — це варіння м'яса. Але будь-м'ясний салат вимагає такої процедури, так що нічого фантастично складного тут насправді немає.
Проварюємо яловичину дві години, знімаючи пінки, на самому повільному вогні. Потім охолодити і дрібно нарізаємо шматочками.
Яйця теж відварюємо круто, нарізаємо ножем не так щоб дуже дрібно — посередньо.
Редиску миємо, шкуру залишаємо, «носики» видаляємо, натираємо на тертці для корейської моркви. Запускаємо в салатницю до м'яса та яєць.
Укропчик миємо, сушимо, ріжемо дрібненько.
З пір'ям зеленого лука робимо те ж саме — миємо, сушимо, ріжемо. Всю зелень запускаємо в салатницю.
Викладаємо майонез.
Додаємо перець чорний мелений і сіль.
Гарненько перемішуємо всі інгредієнти. Викладаємо на тарілочки, прикрашаємо петрушкою або будь-якою іншою зеленню. Приємного Вам смаку!
