Відкрити категорії

Салат з яйцями і кукурудзою




Цей салат свіжий, вітамінний, смачний і ситний. По-моєму, найкращі якості для будь-якої страви зібралися тут разом! Тому не спробувати цей салат зараз, коли доступні всі інгредієнти, просто неприпустимо, я вважаю.

Інгредієнти:
- 1 маленька банка консервованої кукурудзи;
- 4 яйця;
- 250 г редиски;
- кілька листя зеленого салату;
- зелень петрушки;
- 6 ст. ложок сметани;
- перець чорний мелений;
- сіль

Як приготував салат з яйцями і кукурудзою.


Редиску гарненько промиваємо, тому що кожуру залишимо через її корисність. Видаляємо з обох сторін кожної з них «носики».

1

Нарізаємо тоненькими коліщатками для початку, а потім вже їх ріжемо на тонкі невеликі брусочки. Повинно вийти ось так.

2


Перекладаємо редиску в салатницю. Кількість листя зеленого салату беремо за бажанням або можливості (я запустила все, що залишалися в холодильнику). Промиваємо їх добряче, обсушуємо полотенцем і не ріжемо, а прямо рвемо руками на невеликі шматочки. Додаємо до редиски.

3


Яйця миємо, заливаємо холодною водою, пускаємо дрібку солі і відварюємо протягом десяти хвилин. Заливаємо холодною водою, а як охолонуть, чистимо.

4


Нарізаємо їх кубиками.

5


З кукурудзи зливаємо всю воду і пускаємо слідом за яйцями в салатницю.

6


Тепер - її величність заправка. У цьому салаті ми її зробимо сметанною. Для того, щоб вийшло дуже смачно і соковито, я проти звичайних трьох ложок на три порції в цьому салаті кладу шість. Можна менше, але не рекомендую, тому що яйця все-таки у вареному вигляді сухі, а сметана в цієї кількості гармонізує загальний смак. Додаємо перець і сіль.

7


Гарненько перемішуємо все разом.

8


Миємо, сушимо, ріжемо зелень петрушки. Посипаємо кожну порцію салату. Їсти подано! Приємного смаку!


Салат з яйцями і кукурудзою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com