Відкрити категорії

Салат з яловичої печінки




Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом салату, який вже довгі роки є постійним мешканцем нашого родинного столу. Він настільки прижився, що став улюбленим і навіть традиційним, практично як Олів’є.

Що мені в ньому подобається, так це те, що готується він дуже просто, без витрат зайвого часу. При цьому він виходить дуже смачним і з'їдається дуже швидко.

Інгредієнти:
печінка яловича - 400 г;
цибуля ріпчаста - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль - за смаком;
олія - для смаження.

Як приготувати салат з яловичої печінки.


Отже, для приготування першим ділом варимо печінку. У каструльку в обов'язковому порядку додаємо пару цибулин, лавровий лист, щоб уникнути різноманітних неприємних запахів, підсолюємо і водичку. Після варіння цибулю і лавровий лист викидаються, так як у подальшому вони нам вже не знадобляться.

1


Коли печінка готова, її виймаємо, остуджуємо, чистимо і тремо на крупній тертці.

2


Коли печінка натерта, приступаємо до подальших дій. Першим ділом чистимо, натираємо на тертці і обсмажуємо на рафінованій олії моркву.

3


Потім чистимо і ріжемо півкільцями цибулю. Її відправляємо також на сковорідку до моркви.

4


Далі, обсмажені овочі відправляємо до печінки. Для аромату додаємо крапельку вже нерафінованої олії, але не багато, так як при смаженні в салат потрапляє велика кількість рослинної олії і тут головне не додати лишку. Якщо є необхідність на цьому етапі можна ще салатик підсолити.

5


Далі все просто перемішуємо.

6


Ну ось і все, салат викладаємо в салатницю. Можна прикрасити його за своїм смаком, а можна залишити і так. Виглядає він досить цікаво і привабливо і без додаткової прикраси. Приємного смаку!


Салат з яловичої печінки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com