Відкрити категорії

Порційний салат з грибами і куркою





Салат формується порційно, але можна весь обсяг інгредієнтів у відповідній черговості закласти в глибоку салатницю. Ефектний зовнішній вигляд закуски забезпечують чергуються світлі і темні шари. Майонез потрібно використовувати у достатній кількості, щоб всі компоненти добре просочилися.

Інгредієнти:
Печериці свіжі - 440 г,
Куряче філе - 430 г,
Чорнослив - 130 г,
Картопля - 210 г,
Яйця курячі - 3 шт.,
Сир твердий - 155 г,
Майонез - 80 г,
Огірки - 190 г,
Рослинне масло - 20 мл,
Сіль,
Зелень.

Спосіб приготування:
Куряче філе відварюємо до готовності у воді з додаванням солі. Ріжемо невеликими кубиками.

1



Зварені протягом 10 хвилин яйця охолоджуємо, чистимо, натираємо. Картоплю промиваємо, відварюємо до готовності, чистимо від шкірки. Нарізаємо кубиками такого розміру, як шматочки курки.


2



Гриби миємо й нарізаємо соломкою середнього розміру. Обсмажуємо подрібнені печериці в олії близько 15 хвилин до появи золотистого забарвлення, солимо.

3



Чорнослив замочуємо не на довго в окропі. Вимочений чорнослив ріжемо тонкими смужками поперек плода.

4



Викладаємо на блюдо чорнослив, зверху на якому малюємо майонезну сіточку.

5



Наступним шаром кладемо курку. Змащуємо майонезом.

6



Прийшла черга картоплі, яку теж не забуваємо змастити майонезом. Потім викладаємо печериці.

7



Посипаємо тертими яйцями. Робимо тонку майонезну сіточку.

8



Поверх яєць натираємо трохи твердого сиру.

9



Огірок ріжемо шматочками середнього розміру. Викладаємо їх поверх сиру.

10



Прикрашаємо салат зеленню.

11



Смачного!


Порційний салат з грибами і куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com