Відкрити категорії

Салат з креветками і руколою




Рукола з тигровими креветками та авокадо - це легендарна класика італійської кухні! Салат зі смаженими креветками, руколою і помідорами черрі, про який я б хотіла сьогодні розповісти, один з моїх найулюбленіших салатів. Я дуже люблю руколу, креветки, часник, тому поєднання цих продуктів в салаті мені дуже подобається.

Інгредієнти:
помідори черрі - 150 г;
рукола - 1 пучок;
сіль - за смаком;
креветки - 500 грам;
олія оливкова - 2-3 ст. л.;
часник мелений - за смаком;
бальзамічний оцет - 2 ст. л.;
сир твердий - 100 г;
петрушка - 1 гілочка;
болгарський перець червоний – половинка.

Як приготувати салат з креветками і руколою.


Для приготування цього салату потрібно взяти упаковку креветок (500 г) розморозити їх у гарячій воді і почистити.

1

Коли 500 г заморожених креветок очищаєш, то їх залишається дуже мало, тому з такої кількості вийде всього 2-3 порції салату.

2


Половинку великого червоного болгарського перцю ріжемо соломкою.

3


Олію оливкову розігріваємо на сковороді. У мене було часникове масло, якщо у вас такого немає, то потрібно додати поросяти, мілко нарізаний зубчик часнику або часниковий порошок.

4


Обсмажуємо перець і креветки посоливши їх за смаком.

5


Помідори черрі ріжемо на половинки.

6


Сир натираємо на дрібній тертці.

7


Листя руколи рекомендують не різати, а додавати в салат цілком. В крайньому випадку, можна порвати її руками, якщо листя дуже великі.

8


У миску викласти смажені креветки з перцем, помідори, руколу. Полити все бальзамічним оцтом і перемішати. Можна додати ще оливкової олії, якщо вам здається, що її залишилося обмаль після обжарювання креветок.

9


Прикрасити салат листям петрушки і посипати тертим сиром. Приємного смаку!


Салат з креветками і руколою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com