Новорічний салат Коза
Для новорічного столу можна приготувати символічні страви. У наступаючому році - це коза, тому ми будемо робити новорічний салат Коза. Він може бути приготований практично з будь-яких інгредієнтів, але я вирішила не експериментувати і виконати його за класичним рецептом. Поєднання рибної консерви (краще брати сардину в олії) з відварними овочами і сиром - просто приголомшливе!
Новорічний салат Коза неодмінно повинен стати головним на святковому столі. Готувати його можна з будь-якою начинкою, головне, щоб інгредієнти гармоніювали і поєднувалися між собою.
Інгредієнти:
рибна консерва - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
яйця - 5 шт.;
сир - 200 Г.
Як приготувати новорічний салат Коза.
Приготуйте всі необхідні інгредієнти для новорічного салату Коза.
Відварюємо картоплю в мундирі, а також до готовності моркву і яйця. Даємо повністю охолонути овочам.
Тепер чистимо овочі, натираємо їх на крупну тертку і відкладаємо. Також чинимо і з яйцями.
Яйця краще натерти так: жовток окремо від білка.
В самому кінці натираємо сир. Краще брати тверді сорти сиру.
Тепер починаємо надавати форму з продуктів. Перший шар у нас буде з картоплі. Не забудьте його присолити і кожен шар змащувати майонезом.
Другий шар буде з рибної консерви. Її треба попередньо розім'яти, видалити кісточки і злити зайву рідину.
Викладаємо моркву і в самому кінці сир. Майонезу не шкодуйте, оскільки всі ці складові його добре вбирають.
За допомогою яєць формуємо наш новорічний салат. Голову виконуємо з жовтків, а тулуб - з білків. За допомогою маслин або горошку робимо очі, а зеленню завершуємо прикрашати нашу страву.
Приємних новорічних свят!