Відкрити категорії

Салат з помідорами і печінкою тріски


Салат з помідорами і печінкою тріски


Інгредієнти:
Огірок - 2 шт.,
Помідор - 3 шт.,
Печінка тріски консервована - 200 г,
Капуста пекінська - 1 шт.,
Спеції - за смаком.

Спосіб приготування:
Заготовимо заздалегідь продукти для салату. Огірки і томати обполіскуємо водою. З пекінської капусти видаляємо верхні (брудні) листи. Вибирайте капусту з насичено-зеленим листям.

11

Рекламний блок

Нарізаємо огірочки і помідори кубиками невеликого розміру. Капусту (пекінську) нарізаємо тонкою і довгою соломкою впоперек аркуша.

22



Весь салатний мікс викладаємо в об'ємну салатницю. Дістаємо печінку тріски з банки. Зайве масло з неї треба видалити паперовими серветками (рушником). Додаємо в салат шматочки печінки (при бажанні можна розім'яти її виделкою).

33



Салат присмачую спеціями: сіллю, перцем. Якщо ви трохи покропите лимонним соком, це теж зайвим не буде. Для заправки салату використовуємо олію, в якій булапечінка. Акуратно все перемішати.

44



Салат з яскраво-теплими відтінками осені готовий!

Рекламний блок
Салат з помідорами і печінкою тріски


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com