Відкрити категорії

Салат Цезар з куркою, сухариками і майонезом




В даний час існує безліч варіацій салату Цезар. Кожен кухар намагається привнести в цей салат щось від себе. Мій рецепт полягає в хрустких саморобних сухариках і оригінальною заправки до салату.

Інгредієнти:
1 пучок листя салату ромен;
5-8 шт. листя китайської капусти;
300 г курячого філе (відвареного);
100 г твердого сиру;
1 ч. л. гірчиці;
чорний мелений перець;
майонез;
сік 1/2 лимона.

Для сухариків (крутонів):
1/3 білого хліба;
1 зубчик часнику;
20 г води.

Як приготувати салат Цезар з куркою, сухариками і майонезом.


Білий хліб нарізати кубиками 1х1 см.

1

Укласти на деко. Часник очистити, натерти на дрібній тертці, перемішати з водою. Цією рідиною збризнути майбутні сухарики. Можна присипати приправою. Поставити в духовку сушитися при температурі 50 градусів на 5-10 хвилин (дверцята духової шафи не закривати!). Остудити.

2


Відварене куряче філе порвати руками на дрібні шматочки. Обсмажити на розпеченій сковороді з маслом і паприкою до утворення золотистого кольору.

3


Поки обсмажується м'ясо зробити заправку: у миску з майонезом видавити сік 1/2 лимона.

4


Додати гірчиці і свіжомеленого перцю. Перемішати.

5


Сир натерти на дрібній тертці. Листя китайського салату порізати.

6


В салатний посуд натерти часточки часнику. На нього викласти листя салату Ромен. Далі викласти шар китайської капусти. Полити заправкою.

7


Викласти шар курячого м'яса. Полити заправкою.

8


Викласти шар тертого сиру. Полити заправкою. Сухарики викладати безпосередньо перед подачею, так вони довше залишаються хрусткими. Прикрасити маслинами. За рахунок тертого сиру салат дуже ніжний, а зелень надає йому свіжість і легкість. З'їдається миттєво не залежно від обсягів.

9


Приємного смаку!


Салат Цезар з куркою, сухариками і майонезом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com