Салат з грибами, куркою і ананасом
Південні країни славляться своїм величезним вибором екзотичних фруктів. В даний час фруктові ринки нашої країни насичені заморськими наїдками. Серед них, всіма нами відомий ананас. Сьогодні пропоную приготувати рецепт саме з ананасом, причому подавати на стіл страву в самому фрукті. Дуже вишукано й ефектно!
Інгредієнти:
ананас - 1 шт.;
суміш салатів - великий пучок;
відварене куряче філе - 250 г;
сир (краще твердих сортів) - 100 г;
кедрові горішки - 40 г;
часник - 2-3 зубчики;
майонез - 100 г;
сіль - за смаком;
суміш 5-ти перців - за бажанням;
гриби печериці - 70 г.
Як приготувати салат з грибами, куркою і ананасом.
Ананас помити, розрізати навпіл, вирізати жорстку серцевину і викинути. Вирізати з ананаса м'якоть. Сік ананаса зібрати, перелити в невелику чашу.
Відварити гриби до готовності (5-7 хвилин).
Нарізати невеликими кубиками гриби, куряче філе, м'якоть ананаса.
У глибокій мисці з'єднати гриби, куряче філе, ананас, листя салату. Додати 2/3 частини сиру, натертого на дрібній тертці і кедрові горішки.
Заправити салат.
Перемішати.
У ананасову «чашу» викласти готовий салат.
Безпосередньо перед подачею посипати салат тертим сиром. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
