Відкрити категорії

Новорічний салат Вівця


Новорічний салат Вівця


Інгредієнти:
300 г м'яса;
500 г цвітної капусти;
3 ст. ложка кукурудзи;
майонез;
сіль, перець мелений;
петрушка пучок;
маслини(200 г);
червоний перець або помідор;
яйця варені (2 шт.);
для кислоти можна додати солоний огірок - 1 шт.

Як приготувати Новорічний салат Вівця 2015.


Ставимо варити м'ясо. Поставити варити яйця. Цвітну капусту розберемо на суцвіття, і теж відваримо 7-10 хв.

1


У глибоку миску викласти варене м'ясо, порізане квадратиками і кукурудзу.

22


Яйця покришити і додати в миску, залишити трохи білка і жовтка для прикраси.

3

Рекламний блок
До них додати порізані маслини, 15 шт. залишити для прикраси салату.

44


Дрібно порізати петрушку, додати до всього в миску, посолити , поперчити, заправити майонезом і все гарненько перемішати.

55


Для оформлення салату візьмемо широку тарілку. Викласти салат формою схожою на вівцю, якщо не виходить, намалюйте вівцю на папері і виріжте, це буде ваш шаблон.

66


Тепер найцікавіше, укладаємо суцвіття цвітної капусти (використовувати тільки верхню частину суцвіть з короткою стеблинкою), 10 шт. маслин подрібнити в міксері або блендері, або дрібно порізати. Мордочку покриваємо дрібно подрібненими маслинами.

7


Відрізаємо край маслини і протикаємо зубочисткою.

8


Вставляємо на місце вушка, прикривши зубочистку невеликим суцвіттям.

9


Половинки маслин змащуємо майонезом і викладаємо ноги.

1010


Око вирізати з білка яйця, на овал покласти кружок маслинки, а ніздрі з тонкої смужки маслин,а внизу з маленького шматочка суцвіття капусти прикріпити ротик, а ззаду хвостик.

11


Прикрасити салат можна ромашкою з яєць, і сонечком з червоного солодкого перцю або помідорів, і звичайно зеленню. А взагалі, можна прикрасити блюдо по своєму. Перед подачею на святковий стіл, намажте цвітну капусту невеликим шаром майонезу.

Рекламний блок
Новорічний салат Вівця


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com