Відкрити категорії

Салат із червонокачанної капусти




Цей салат з червонокачанної капусти, опускаючи інформацію про вітаміни, мікроелементи і поживні цінності, можна назвати «зарядкою для зубів». Соковиті, міцні, хрусткі овочі тут не піддаються тепловій обробці, тому зберігають природну свіжість і щільну текстуру. Кисло-солодкі яблука і крапля лимона, а також ніжне середовище оливкової олії пом'якшують ліловий мікс, додають фруктові нотки.

При всій простоті вітамінна закуска з червонокачанної капусти - страва смачна і підходить для пісного меню.

Інгредієнти:
червонокачанна і білокачанна капуста - 300 г;
огірки - 1-2 шт.;
яблука (бажано кислуватих сортів) - 1-2 шт.;
лимон – 1/2 шт;
цибуля – 1/2 шт.;
оливкова олія - 2-3 ст. л.;
сіль;
перець.

Як приготувати салат із червонокачанної капусти.


Шаткуємо, вимивши, висушивши, тонкою, довгою соломкою спочатку білокачанну капусту - відправляємо в простору миску.

1


Таким же «калібром» подрібнюємо червонокачанну капусту.

2


Посипавши сіль, перетираємо обидва сорти - добиваємося деякого розм'якшення волокон.

3


Очистивши від лушпиння, півкільцями або пір'ям ріжемо цибулину. Для салату, підтримуючи колірну палітру міксу, вибираємо лілову ріпчасту цибулю.

4


Свіжі огірки нарізаємо досить великими часточками або кубиками.

5


З яблук знімаємо шкірку, шаткуємо пластинами і відразу ж збризкуємо лимонним соком.

6


Обережно струшуємо всі компоненти, кидаємо мелені спеції, заправляємо соком лимона і оливковим маслом, ще раз перемішуємо - пробуємо.

7


Подаємо салат з червонокачанної капусти самостійно або ж з м'ясними виробами типу приготованих на грилі, багатті, в духовці ковбасками. Приємного апетиту!


Салат із червонокачанної капусти


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com