Відкрити категорії

Салат Інь-Янь




Інгредієнти:
чорнослив - 200 г;
волоські горіхи - 50 г;
філе куряче - 200 г;
сир - 50-70 г;
майонез - 200 г;
огірок - 1 шт.;
яйця курячі - 3 шт.

Як приготувати салат Інь-Янь.


Спочатку відваримо грудку і яйця. Поки вариться грудка підготуємо до салату інгредієнти. Подрібнимо волоський горіх (раніше готувала цей салат без нього, але мені чогось не вистачало, от вирішила додати).

1


Поріжемо соломкою огірок.

2


На крупну тертку натираємо сир. Чорнослив нарізаємо дрібними кубиками (якщо чорнослив сухий, його треба попередньо замочити на 10 хвилин в кип'яченій теплій воді, у мене він в'ялений і м'який, тому я його не замочувала). Відокремимо у відварених яєць білки від жовтків. На крупну тертку зітремо білки, а на дрібну - жовтки.

3


Коли філе зварилося і охололо, наріжемо його кубиками.

4


Куряче м'ясо добре просочуємо майонезом.

5


Для великого салату Інь-Янь я зазвичай використовую роз'ємну форму і тоді беру подвійну норму інгредієнтів.

6


Для цієї кількості інгредієнтів у мене форми немає, тому будемо намагатися викладати інгредієнти по колу акуратно. І так, почнемо збирати салат. Перший шар-відварна куряча грудка, просочена майонезом. На неї посипаємо подрібнений волоський горіх.

7


Наступний шар нарізаний огірок, майонез.

8


Посипаємо жовтком і теж майонез.

9


Укладаємо тертий сир і теж змащуємо майонезом.

10


Поверх сиру, нарізаними кубиками чорносливом, викладаємо візерунок, як-то так.

11


Як поклали чорнослив, також укладаємо терті білки. Ось такий не сильно великий вийшов Інь-Янь з однієї норми інгредієнтів. Поставимо салат в холодильник на 1-2 години для просочення.

12


Ось такий, з подвійної норми інгредієнтів!!!

13

 

14


Приємного смаку!


Салат Інь-Янь


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com